159
Terug naar overzicht

The Workers' Choice in persoonlijke bescherming

25.07.19
Veilig, betrouwbaar en comfortabel.

3M persoonlijke beschermingsmiddelen zijn de keuze van de werknemer. Als werknemer wilt u uw werk zo goed mogelijk kunnen uitvoeren. Elk product is ontworpen met u en uw team in gedachten, waardoor iedereen veilig en productief kan werken gedurende de hele dag.

Het 3M assortiment bestaat uit onderhoudsvrije en herbruikbare stofmaskers, motor- en luchtaangedreven adembescherming, lasbescherming, gehoorbescherming, Peltor communicatie headsets, oogbescherming, hoofd- en gelaatsbescherming, lichaamsbescherming en valbeveiliging.

Laat ons de keuze voor de juiste PBM wat makkelijker maken:

 

Stof is niet onschuldig

In de lucht om ons heen zit altijd stof, zichtbaar en onzichtbaar. Er zijn twee soorten stof: hinderlijk stof en schadelijk stof. Inademing van schadelijke stof kan de gezondheid schaden, omdat er schadelijke of giftige bestanddelen in zitten. Een groot risico is dat je er vaak op korte termijn weinig van merkt. Klachten kunnen uiteenlopen van irritatie aan de longwegen tot zware ademhalingsproblemen. Langdurige blootstelling kan zelfs het risico op kanker verhogen. Om de veiligheid en gezondheid van medewerkers te waarborgen is het werken met deze stoffen aan strenge voorschriften en regelgeving gebonden. Zorg er daarom voor dat u goed inzicht hebt in de gevaren en risico’s bij u op de werkvloer.

Kleine deeltjes zoals fijnstof zijn vaak niet te zien met het blote oog. Ongemerkt tasten ze longen en bloedcirculatie aan. Het effect van stof op de gezondheid is afhankelijk van verschillende factoren. Zo kent bijvoorbeeld elk type stof zijn eigen risico’s en gevaren. Sommige hiervan zijn zelfs dodelijk.

Om inzicht te krijgen in de verschillende schadelijke stoffen die bij u op de werkvloer zijn en de bijkomende risico’s, heeft 3M voor u een stoffen toolbox samengesteld. Deze toolbox bevat verschillende interessante video’s en documentatie over stof. 

 

Onze accountmanagers inventariseren graag met u welke oplossingen perfect aansluiten bij uw behoeften. Neem contact op via +31 (0)75 650 40 30 of bedrijfskleding@hazet.igefa.nl.

Contact:

AfdelingBedrijfskleding

Hoofdkantoor Zaandam

Pieter Lieftinckweg 30
1505HX Zaandam
Nederland
Tel.: 
075 650 40 30
Mail: 
bedrijfskleding@hazet.igefa.nl