Opstartservice

Opstartservice

De opstart van het schoonmaaktraject bij uw nieuwe klant is voor iedere schoonmaak professional een intensief proces dat veel tijd en energie vergt. Met Hazet beschikt u over een ervaren partner die u op het juiste moment werk uit handen neemt. In overleg met uw rayonleiding bieden we een opstartservice op maat conform de werkinstructies en werkwijze van uw onderneming. Indien gewenst zijn we aanwezig om instructies te geven. En met gesealde werkwagens en passende producten en werkmaterialen bieden we alles voor een vlekkeloze opstart.

Hazet adviseert en ondersteunt u gedurende het hele opstarttraject. Enkele weken vooraf overlegt onze expert met uw rayonleiding aan de hand van een vast opstartprotocol. Alle informatie wordt daarna tijdig aan de medewerkers van uw klant gecommuniceerd. Op verzoek is de accountmanager van Hazet tijdens de opstart aanwezig voor ondersteuning en instructies. En uiteraard staan, waar nodig, ook de leveranciers van de reinigingsmiddelen of werkwagens u ter plekke bij.

Met deze opstartservice doet Hazet graag een stap extra voor haar klanten. Daarom rijden wij deze opdrachten veelal apart en zetten wij ons volledig in om de overlast voor uw klanten te minimaliseren. Hazet levert graag een bijdrage aan de uitstekende indruk die u tijdens dit cruciale proces bij uw klanten wilt maken. En naast de ontzorging bij opstart denken wij ook graag mee bij uw bestaande objecten. Samen met u zetten we oplossingen en innovaties in voor verbeterde ergonomie, hogere kwaliteit en besparingen op tijd en materiaalkosten.

Bel ons!

  • Groot aanbod merken
  • Eén overzichtelijke totaalfactuur
  • Eigen wagenpark met vaste chauffeurs
  • Parate kennis over wetgeving in ons vakgebied
  • Digitale oplossingen
Contact