Hygiëne- en veiligheidsoplossingen voor retail

Hygiëne- en veiligheidsoplossingen voor retail

Wat speelt er in de retail?

Retail is een klantgerichte branche waarin hygiëne en veiligheid van groot belang zijn voor zowel klanten als medewerkers. Hazet biedt totaaloplossingen voor retailbedrijven, van kleine boetiekjes tot grote warenhuizen, om een schone, veilige en uitnodigende winkelomgeving te creëren. Wij ondersteunen je bij het handhaven van de hoogste hygiënenormen, wat bijdraagt aan positieve klantbelevingen en merkloyaliteit. 

Met producten variërend van handhygiëne oplossingen tot oppervlaktereinigers, draagt Hazet bij aan een hygiënische en toegankelijke winkelomgeving.

Contact opnemen

Duurzaamheid in de retail

Duurzaamheid wordt steeds belangrijker, ook binnen retail. Retailers die deze ontwikkeling negeren, zullen achterblijven. Consumenten hechten immers steeds meer waarde aan bedrijven die zich inzetten voor duurzaamheid en circulaire economie. Zo kiezen steeds meer bedrijven voor gerecyclede producten en verbruiksartikelen.

Bij Hazet heeft duurzaamheid en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) prioriteit. We werken samen met toonaangevende leveranciers in de papierbranche om een revolutionaire benadering van duurzaam en circulair ondernemen te bieden. 

Hergebruik en recycling

Een voorbeeld hiervan is ‘s werelds eerste recycling service voor papieren handdoeken, waarbij bedrijfsafval wordt omgezet in waardevolle grondstoffen voor nieuwe tissueproducten.

We bieden ook 100% boomvriendelijk en duurzaam toiletpapier, gemaakt van Europees bamboe en gerecycled papier, wat leidt tot een reductie in waterverbruik en CO2-uitstoot. Onze reinigingsoplossingen zijn 100% biologisch afbreekbaar, veilig voor het milieu en voldoen aan strenge eco-certificeringscriteria, zonder in te leveren op reinigingsprestaties.

Focus op circulair ondernemen

Ons uitgebreide assortiment omvat ook steeds meer producten met een Ecolabel. We zijn trots op onze samenwerking met duurzame merken en onze focus op producten die bijdragen aan een circulaire economie.

Deze innovatieve en circulaire benadering van hygiëne en veiligheid draagt bij aan het welzijn van onze planeet, versterkt uw duurzame imago en helpt je kosten te besparen. We nodigen je graag uit om met ons samen te werken aan het creëren van een gezondere en duurzamere werkplek.

Door samen te werken met lokale producenten en gemeenschappen, verminderen we onze ecologische voetafdruk. Dit verkort niet alleen de afstand tussen producent en consument, maar stimuleert ook de lokale economie en drukken we de transportkosten.

Waarom kiezen voor Hazet?

Hazet is totaalleverancier op het gebied van schoonmaakmiddelen, -materialen en  machines, hulpmaterialen, hygiënepapier, incontinentiemateriaal, bedrijfskleding, veiligheidsschoenen, persoonlijke beschermingsmiddelen, verpakkingsmaterialen en disposables. Daarnaast onderscheidt Hazet zich door middel van:

 • Modern familiebedrijf met ruim 90 jaar ervaring
 • Onderdeel van Internationaal opererende partners igefa en INPACS.
 • Persoonlijke service en deskundig advies om jouw retailbedrijf optimaal te ondersteunen.
 • Efficiënte logistiek en one-stop-shopping gemak.
 • Het dagelijks contact met meerdere leveranciers wordt volledig uit handen genomen. Voordelen: geen omkijken meer naar de operationele inkoop en het lopend contractbeheer, één vaste contactpersoon en profiteren van onze inkoopkracht op facilitair medisch gebied.
 • Elke dag verwerken en verzenden de medewerkers uit ons magazijn bestellingen in heel Nederland. Wij maken gebruik van een efficiënt logistiek centrum met kostenbesparende producten en duurzaam transport.
Contact opnemen

Integratie bij Hazet

Hazet zorgt voor een vloeiende integratie van onze producten en diensten in jouw retailonderneming. Onze aanpak omvat:

 1. Gedetailleerde analyse van de huidige situatie.
 2. Aanbevelingen voor productoptimalisatie en verbetering van processen.
 3. Standaardisatie van jouw hygiëne- en veiligheidsproducten.
 4. Efficiënte bestelprocessen.
 5. Volledige ondersteuning en implementatie door Hazet.
 6. Training en onderwijs voor het personeel.
 7. Toegewijde account ondersteuning.
Over Hazet

Bestel gemakkelijk online via onze webshop

Als leverancier van hygiëne- en veiligheidsoplossingen bieden wij een uitgebreid assortiment aan producten online aan. Ontdek en bestel gemakkelijk wat je nodig hebt voor jouw retailonderneming. 

Samen een richting een duurzame toekomst

Projectmatig werken, met het continue streven naar verbetering van de processen en de te hanteren producten, is daarbij de leidraad. Korte lijnen zorgen ervoor dat strategische mogelijkheden afgewogen en besloten kunnen worden. Veiligheid, kwaliteit en technische kennis op het gebied van reiniging, hygiëne, desinfectie en contaminatie controle worden door de inzet van gekwalificeerd personeel gegarandeerd.

Hazet biedt duurzame, veilige en tijdbesparende oplossingen voor elke retailer! Neem vandaag nog contact op met onze accountmanager retail voor meer informatie over onze producten en diensten!

Contactgegevens
E-mail: GerryBosschieter@hazet.igefa.nl
Tel: +310613630495

Contact opnemen