Hazet, vakgroothandel in hygiëne- en veiligheidsproducten

Hazet – sinds 1931 vakgroothandel in hygiëne- en veiligheidsproducten

Hazet is totaalleverancier op het gebied van schoonmaakmiddelen, -materialen en -machines, hulpmaterialen, papier, bedrijfskleding, veiligheidsschoenen, persoonlijke beschermingsmiddelen, verpakkingsmaterialen, disposables, kantine-/ kantoorartikelen en guest supplies. In ons uitgebreide assortiment vind je alles wat jouw bedrijf nodig heeft. Van essentiële persoonlijke beschermingsmiddelen en gepersonaliseerde bedrijfskleding tot hoogwaardige reinigings- en desinfectieproducten. Als one-stop-shop groothandel maken we het mogelijk om al jouw hygiëne- en veiligheidsbenodigdheden op één plek te vinden.

Met bijna 100 jaar aan ervaring en expertise in de sector, biedt Hazet niet alleen hoogwaardige producten, maar ook op maat gemaakt advies dat aansluit op jouw specifieke behoeften. Of je nu een kleine onderneming hebt of een groot bedrijf, onze flexibele aanpak zorgt ervoor dat we je altijd de juiste oplossingen kunnen bieden.

We houden voortdurend de laatste ontwikkelingen in de sector in de gaten en blijven onze producten en diensten verbeteren om aan de veranderende behoeften te voldoen. Je kunt erop vertrouwen dat je altijd toegang hebt tot de nieuwste en meest effectieve oplossingen.

Ons team van vriendelijke en professionele medewerkers staat klaar om al jouw vragen te beantwoorden en je te begeleiden bij het maken van de juiste keuzes. Daarnaast zijn wij dankzij ons eigen wagenpark nooit ver weg! We begrijpen dat tijd essentieel is, vooral als het om hygiëne en veiligheid gaat, daarom zorgen we altijd voor snelle en betrouwbare leveringen.

 

 

Onze geschiedenis

Internationaal netwerk

Als one-stop-shop groothandel op de Nederlandse markt maken wij deel uit van een internationaal netwerk. Wij zijn partner van igefa en INPACS en kunnen hierdoor grenzeloze en betrouwbare kwaliteit aanbieden. Hazet legt extra nadruk op het bieden van efficiënte oplossingen waardoor wij kwaliteit kunnen garanderen en alleen de beste A-merken vertegenwoordigen.

Igefa

Hazet vormt met meer dan dertig vestigingen in 5 Europese landen de igefa-groep. Met meer dan 56.000 merkartikelen, waarvan 10.000 op voorraad, is igefa Europa’s grootste vakgroothandel op het gebied van schoonmaak- en hygiëneproducten.

In de Nederlandse markt zijn wij met trots de exclusieve vertegenwoordiger van deze groep. Igefa groeide van een lokale, Duitse groothandelsgroep voor schoonmaakartikelen uit tot een internationaal toonaangevende dienstverlener op het gebied van reinigings- en verzorgingssystemen.

 

Inpacs

In februari 2004 richtte de Igefa groep, samen met andere Europese familiegroothandelsbedrijven INPACS op. INPACS staat voor International Partner for Cleaning and Hygiene Supplies, oftewel internationaal partner voor schoonmaak- en hygiënebenodigdheden. Dit netwerk is een “one-stop-shop solution provider” op het gebied van reiniging en hygiëne.

 

 

 

INPACS is in meer dan 50 landen met in totaal zo’n 700 vestigingen vertegenwoordigd. Op basis van de gedachte “Think Global, Act Local”combineert dit netwerk de levering van producten en diensten van internationale kwaliteit met de klantbetrokkenheid van een familiebedrijf. Daarmee is INPACS in staat door heel Europa flexibel aan iedere klantwens tegemoet te komen.

Onze specialismen

Bedrijfskleding

Binnen Hazet hebben we een uitgebreide specialistische afdeling in bedrijfskleding. Wij zijn gespecialiseerd op het gebied van PBM, promotie artikelen en het leveren en bedrukken van promotie- en bedrijfskleding voor in iedere branche. Dit doen wij in onze eigen drukkerij waar wij door middel verschillende bedrukkingsmethoden kleding bedrukken. Hierdoor kunnen wij snel leveren en vooral onze persoonlijke aandacht er aan geven. Elk item gaat door onze handen. Met een geweldig eindresultaat. Ook al zeggen wij het zelf. Wij zijn specialisten. Met ons jarenlange ervaring kunnen wij voor elke branche bedrijfs- en promotiekleding verzorgen. Maar ook promotionele paraplu’s, caps, mutsen, flipoverhoezen en zoveel meer.

Karcher center Hazet

Ook hebben we binnen Hazet een specialistische afdeling in reinigingsmachines. Hier kun je terecht voor een groot assortiment aan professionele reinigingsmachines. Naast de verkoop van machines verhuren wij ook een breed scala aan apparatuur en toebehoren. Onze medewerkers hebben veel kennis over alle apparatuur en geven je graag specialistisch advies.  Het onderhouden van apparatuur doen we zowel in eigen huis, in onze volledig ingerichte werkplaats, maar ook bij je ter plekke met onze servicewagens. In onze prachtige showroom in Zaandam tonen en demonstreren wij onze uitgebreide collectie aan reinigingsmachines. Ook kun je hier de verhuurmachines direct afhalen. Naast professionele reinigingsapparatuur hebben wij ook een compleet assortiment aan apparatuur voor consumenten dat direct is af te halen in onze showroom.

Waarom kiezen voor Hazet?

Als modern familiebedrijf bundelen wij de kracht van ons internationale netwerk met onze lokale aanwezigheid. Kiezen voor Hazet betekent kiezen voor de volgende voordelen:

 • Meer dan 90 jaar ervaring in de sector
 • Landelijke dekking in Nederland
 • Eigen logistieke dienstverlening (snelle en vakkundige levering)
 • One-Stop Shop
 • Meer dan 10.000 voorraadhoudende artikelen
 • Unieke bestelsystemen met informatie over budgetten, uitgaven en statistieken
 • Moderne automatiseringsoplossingen
 • Innovatieve hygiëneconcepten (microvezel, stofzuigers, werkwagens en vaatwas)
 • Service en advies op maat
 • Tot in de werkkast geleverd
 • Opstartservice
 • Scherp geprijsde producten
 • Milieubewuste werkprocessen
 • Duurzame inkoop
 • Kwaliteitswaarborging ISO 9001, ISO 14001 en VCA*

Bel ons!

 • Groot aanbod A-merken
 • Duurzame aanpak
 • Specialist in reinigingsapparatuur en bedrijfskleding
 • Altijd dichtbij dankzij eigen wagenpark
 • Experts in ons vakgebied
 • Uitgebreide digitale bestelopties
Contact