Hazet Vacatures

Vacatures

Interne Accountmanager (e-commerce afdeling) (24-40 uur per week)

Ben jij de veelzijdige en gedreven Interne Accountmanager van onze e-commerce afdeling die soepel bestellingen verwerkt, klantvragen behandelt als een pro en deadlines bewaakt om onze targets te behalen? Dan zijn we bij Hazet (vestiging Zaandam) op zoek naar jou!

Bekijk vacature

Reserve Chauffeur / Magazijn Medewerker (32-40 uur per week)

Hazet is op zoek naar een reserve chauffeur /magazijn medewerker voor een dienstverband van 32 – 40 uur per week. De vaste standplaats voor deze functie is Purmerend.

Bekijk vacature

Medewerker Verkoop Binnendienst (e-commerce afdeling) (24-40 uur per week)

Ben jij de veelzijdige en gedreven Binnendienst Medewerker van onze e-commerce afdeling die soepel bestellingen verwerkt, klantvragen behandelt als een pro en deadlines bewaakt om onze targets te behalen? Dan zijn we bij Hazet (vestiging Zaandam) op zoek naar jou!

Bekijk vacature

Directie Assistent (32 uur per week) min. 4 dagen per week

Ben jij de veelzijdige en energieke directie assistent die graag de handen uit de mouwen steekt en zich onderdompelt in een scala aan verschillende ondersteunende, commerciële en creatieve taken en zijn structuur en organiseren jouw tweede naam? Dan zijn wij bij Hazet op zoek naar jou!

Bekijk vacature

Vrachtwagenchauffeur met C-rijbewijs en Code 95 (32-40 uur per week)

Ben je in het bezit van een C-rijbewijs en zit je ook graag met je gezin ’s avonds SAMEN aan de eettafel? En wil je werken bij een moderne vakgroothandel waar betrokkenheid, verantwoordelijkheid en collegialiteit ertoe doen? Solliciteer dan bij ons!

Bekijk vacature