Hazet Vacatures

Vacatures

Directie Assistent 28-36 uur per week (min. 4 dagen)

Ons directieteam (m & v) is op zoek naar een energieke, flexibele en nauwkeurige duizendpoot! Als assistent werk je in uitersten. Van ondersteunende, commerciële, ad-hoc en creatieve taken tot en met in alle rust werkend aan formele, analytische en strategische werkzaamheden. Geen dag is hetzelfde! Zoek jij deze uitdagingen in het werk, dan zoeken wij jou!

Bekijk vacature

Teamleider Magazijn

Hazet (vestiging in Purmerend) is op zoek naar een Teamleider Magazijn voor 40 uur in de week. Je maakt deel uit van het Logistieke team en rapporteert daarbij aan de Logistiek Manager.

Bekijk vacature

Vrachtwagenchauffeur met C-rijbewijs en Code 95

Ben je in het bezit van een C-rijbewijs en zit je ook graag met je gezin ’s avonds SAMEN aan de eettafel? En wil je werken bij een moderne vakgroothandel waar betrokkenheid, verantwoordelijkheid en collegialiteit ertoe doen? Solliciteer dan bij ons!

Bekijk vacature

Administratief Medewerker Inkoop / Business Controlling (16-24 uur per week)

Hazet is op zoek naar een Medewerker Business Controlling. Je maakt deel uit van het Inkoop & Business Controllingteam en rapporteert daarbij aan de Manager Inkoop &  Business Controlling. Momenteel bestaat het team uit 8 collega’s. Ons kantoor in Purmerend is jouw vaste standplaats

Bekijk vacature

Reserve Chauffeur / Magazijn Medewerker (32-40 uur per week)

Hazet is op zoek naar een fulltime reserve chauffeur /magazijn medewerker. Een dienstverband van 32 – 40 uur per week. De vaste standplaats voor deze functie is Purmerend.

Bekijk vacature

Administratief Medewerker Verkoop Binnendienst (24-40 uur per week)

Hazet (Hoofdkantoor Zaandam) is op zoek naar een Administratief Medewerker Verkoop Binnendienst. Je maakt deel uit van het landelijke Verkoopteam binnendienst en rapporteert daarbij aan de Teamleider Verkoop Binnendienst.

Bekijk vacature

Allround Magazijn Medewerker 11:00 – 20:00 uur (40 uur per week)

Heb je ervaring in het magazijn? En wil je werken bij een moderne vakgroothandel  waar betrokkenheid, verantwoordelijkheid en collegialiteit ertoe doen? 

Bekijk vacature