Food-/Industrie

Vakgroothandel in hygiëne- en veiligheidsoplossingen voor de food-/industrie

Wat speelt er in de foodindustrie?

De foodindustrie is een branche met strikte regelgeving en strenge eisen. HACCP en BRCGS, zijn eisen die door jouw bedrijf moeten worden nageleefd. Dit vraagt om een vakkundige en efficiënte aanpak.

Reiniging en desinfectie van de werkplek is een belangrijk onderdeel in de foodindustrie, omdat besmetting en verspreiding van bacteriën zo veel mogelijk moet worden beperkt. Of je nu producten of diensten levert, levensmiddelen of machineonderdelen produceert , voor ieder productiebedrijf gelden specifieke voorschriften en eisen ten aanzien van hygiëne en onderhoud van ruimten, productielocaties en werkplaatsen. Hazet biedt ondersteuning en advies om te voldoen aan de arbo normen en voorschriften binnen de branche.

Veiligheid en hygiëne binnen Food

Industriële reiniging kan verschillende reinigings- en schoonmaakactiviteiten omvatten waarvoor machines en reinigingsmiddelen vereist zijn. Binnen deze branche zijn er protocollen op het gebied van hygiëne die  nageleefd moeten worden. Hazet biedt op dit gebied een passende totaaloplossing voor jouw bedrijf. Onze diensten beslaan het volledige proces van betrouwbare levering tot logistiek op maat, het optimaliseren inkooptrajecten binnen jouw onderneming en laten je kennis maken met onze materiaal- en tijdbesparende oplossingen. 

Hazet, als onderdeel van igefa en INPACS, biedt maatoplossingen die jouw bedrijf helpen om protocollen en regelgeving na te leven en je operationele efficiëntie te verbeteren binnen de foodindustrie.

Neem contact op

Duurzaamheid in de foodindustrie

Ook binnen de foodindustrie is duurzaamheid een belangrijk onderwerp. Hazet biedt een breed scala aan duurzame producten en oplossingen die bijdragen aan een duurzame werkomgeving. Beter voor het milieu, zonder in te leveren op kwaliteit en effectiviteit. In ons duurzame assortiment vind je onder andere ecologische reinigingsmiddelen, milieuvriendelijke verpakkingsmaterialen en bijvoorbeeld gerecycled poetspapier, geschikt voor in de foodindustrie. Daarnaast kunnen wij bedrijven ook ondersteunen en adviseren over verdere verduurzaming van hun organisatie.

duurzaamheid

Efficiënte afvalbeheer en hygiëneprotocollen

Goed afvalbeheer en naleving van hygiëneprotocollen zijn van groot belang in de foodindustrie. Hazet biedt producten en advies voor effectieve afvalverwerking en ondersteuning bij het handhaven van de hygiëne-standaarden binnen de branche.

 

Optimalisatie en advies binnen trajecten

Hazet biedt een totaaloplossing. Dit gaat van advies op maat tot betrouwbare levering, zelfs tot aan de werkkast. Door de inkooptrajecten binnen jouw onderneming te optimaliseren, laten we je kennis maken met onze materiaal- en tijdbesparende oplossingen. Onze Accountmanagers geven graag persoonlijk advies en ondersteunen bij het ontwikkelen van plannen voor bijvoorbeeld aangepaste levering, inkoop en duurzame reinigingsoplossingen, specifieke voor de foodindustrie.

Waarom kiezen voor Hazet?

Hazet is totaalleverancier op het gebied van schoonmaakmiddelen, -materialen en -machines, hulpmaterialen, hygiënepapier, incontinentiemateriaal, bedrijfskleding, veiligheidsschoenen, persoonlijke beschermingsmiddelen, verpakkingsmaterialen, en disposables met de volgende kenmerken:

 • Modern familiebedrijf met ruim 90 jaar ervaring
 • Branchegerichte aanpak met specialistische kennis.
 • Gespecialiseerd in het voldoen aan de strenge hygiëne- en veiligheidsnormen van de foodindustrie.
 • Brede selectie van reinigings- en desinfectieproducten.
 • Ervaring in het ondersteunen van bedrijven om te voldoen aan HACCP en BRCGS.
 • Deel van igefa en INPACS, garant voor kwaliteit en innovatie.
 • Maatwerkoplossingen en persoonlijk advies voor efficiënte en duurzame bedrijfsvoering.

 

Meer informatie aanvragen

Integratie bij Hazet

Wij zorgen voor een naadloze integratie van onze producten en diensten in jouw foodproductiebedrijf. Ons proces omvat:

 1. Analyse van jouw huidige situatie en behoeften.
 2. Aanbevelingen voor optimalisatie van reinigingsprocessen en productgebruik.
 3. Standaardisatie van reinigings- en hygiëneproducten.
 4. Efficiënte bestel- en leveringsprocessen.
 5. Volledige implementatie en ondersteuning door Hazet.
 6. Opleiding en training van jouw personeel in hygiëne en veiligheidsprotocollen.
 7. Toegewijd accountmanagement voor persoonlijke ondersteuning.

Bestel gemakkelijk via onze webshop

Als leverancier in de foodindustrie biedt Hazet een breed assortiment aan producten online aan. Bestel eenvoudig je benodigdheden voor reiniging en hygiëne in jouw foodproductiebedrijf.

Duurzaam naar een veilige en hygiënische toekomst!

Hazet is toegewijd aan het ondersteunen van de foodindustrie met kwalitatieve, veilige en efficiënte oplossingen. 

Neem contact op met onze accountmanagers voor meer informatie over onze producten en diensten en hoe we samen kunnen werken aan een veilige, hygiënische en duurzame voedselproductie!

Neem contact op