Producten en oplossingen voor Horeca

Vakgroothandel in hygiëne- en veiligheidsoplossingen voor de horeca & hospitality

Wat speelt er in de Horeca?

De meeste restaurant- en hoteleigenaars streven ernaar hun gasten een uitstekende totaal beleving te bieden met een volgende kamerreservering of een restaurantboeking tot gevolg. Naast eten van goede kwaliteit en een fijne ambiance speelt een schone setting ook een doorslaggevende rol. Of het nu gaat om de keuken, het restaurantgedeelte of de sanitaire ruimten, u wenst dat dit schoon is voor uw gasten en dat uw personeel dit gemakkelijk en efficiënt voor elkaar krijgt. Hazet biedt u daarvoor excellente producten en toepassingen.

De inkoop van producten is essentieel voor de kwaliteit en uitstraling van je bedrijf. Hazet, als totaalleverancier met een branchegerichte aanpak, begrijpt de dynamiek en specifieke eisen per branche. Als one-stop-shop groothandel kijken wij servicegericht naar potentiële oplossingen. Zo kunnen wij productief en efficiënt werken. Met advies op maat zorgen we voor een snellere, eenvoudigere en voordelige inkoopervaring.

 

Hygiëne en producten Horeca

De horeca vereist een specifieke aanpak als het gaat om hygiëne en veiligheid. Hazet biedt een breed scala aan producten, van krachtige schoonmaakmiddelen voor keukens en andere veelgebruikte ruimtes tot subtiele, veilige reinigingsoplossingen voor gastenruimtes.

Bekijk producten horeca

Duurzaamheid in de Horeca

Duurzaamheid wordt, net als in andere branches, ook steeds belangrijker in de horeca. Hazet helpt je bij het implementeren van milieuvriendelijke initiatieven, van het gebruik van biologisch afbreekbare verpakkingen tot het inzetten van eco-vriendelijke schoonmaakmiddelen. Hazet biedt daarmee de juiste oplossingen die voldoen aan de huidige milieunormen in de horecabranche. Voor een uitgebreid overzicht van het duurzaamheidsthema bij Hazet kun je een kijkje nemen op onze duurzaamheidswebsite.

duurzaamheid

Waarom kiezen voor Hazet?

Hazet is totaalleverancier op het gebied van schoonmaakmiddelen, -materialen en -machines, hulpmaterialen, hygiënepapier, incontinentiemateriaal, bedrijfskleding, veiligheidsschoenen, persoonlijke beschermingsmiddelen, verpakkingsmaterialen, en disposables met de volgende kenmerken:

 • Modern familiebedrijf met ruim 90 jaar ervaring
 • Branchegerichte aanpak met specialistische kennis.
 • Elke dag verwerken en verzenden de medewerkers uit ons magazijn bestellingen in heel Nederland. Wij maken gebruik van een efficiënt logistiek centrum met kostenbesparende producten en duurzaam transport.
 • One-stop-shop: alles wat je nodig hebt onder één dak.
 • Maatwerkoplossingen voor maximale productiviteit en efficiëntie.
 • Onderdeel van igefa en INPACS, garant voor kwaliteit en innovatie.
 • Efficiënt logistiek systeem voor snelle en betrouwbare leveringen.
Neem contact op

Onze diensten voor Gastronomie

 • Het stroomlijnen van het assortiment
 • Praktische producttrainingen
 • Procesoptimalisatie in de aanbesteding
 • Betrouwbaar logistiek
 • Persoonlijk advies over de productselectie
 • Inkoop- en rapportagesystemen
 • Category management
 • Opstellen van reinigings- en desinfectieplannen

Integratie bij Hazet

Een soepele integratie in jouw bedrijf is onze prioriteit. Hazet biedt een gestroomlijnd proces dat bestaat uit:

 1. Inventarisatie van de huidige situatie.
 2. Focus op productoptimalisatie en kostenreductie.
 3. Standaardisatie naar een vast kernassortiment.
 4. Efficiënte bestelprocedures.
 5. Volledige implementatie van Hazet in jouw organisatie
 6. Training en opleiding van je personeel.
 7. Persoonlijke en toegewijde accountondersteuning.

 

Contact

Samen streven naar de beste service in de Horeca

Hazet biedt als onderdeel van igefa en INPACS duurzame en efficiënte oplossingen voor jouw bedrijf. Ontdek onze producten en diensten en hoe we samen kunnen werken aan een duurzamere toekomst in de horeca. Neem vandaag nog contact op met een van onze accountmanagers om meer te weten te komen over onze producten en diensten, en hoe we samen de uitdagingen in jouw branche kunnen aangaan!

Neem contact op