Multiservice

Multiservice

Bij Hazet weten we dat de juiste oplossingen voordelen bieden zoals lage kosten, groot gemak en aandacht voor het milieu. Maar het oog wil natuurlijk ook wat. Daarom staat naast functionaliteit en duurzaamheid ook uitstraling voorop bij onze multiservice.

Wij zijn uw vaste leverancier van een groot assortiment aan elegante aluminium- en kunststof-dispensers van Tork en andere kwaliteitsmerken. Natuurlijk hebt u daarbij de keuze uit diverse zeep- en tissue producten van topkwaliteit. Samen met u richten we voor uw medewerkers en klanten een hygiënische omgeving in die klasse uitstraalt.

In aanvulling daarop levert Hazet uiteenlopende producten en oplossingen op het gebied van afvalinzameling. U kunt bij ons terecht voor afvalbakken en -zakken voor professioneel gebruik in meer dan honderd verschillende soorten, maten en kwaliteitsniveaus. Ook voor vuilniszakhouders, papierknijpers en -prikkers bent u bij Hazet aan het juiste adres. En natuurlijk adviseren onze experts u graag over kostenbesparende en milieuvriendelijke oplossingen op maat.

Duurzame partner voor wegwerpartikelen

Heeft u ook een leverancier van artikelen voor eenmalig gebruik nodig? Hazet verkoopt houten roerstaafjes, automaten- en drinkbekers, borden, schalen, bakjes van aluminium, bamboe, papier en nog veel meer.

Brandschone eerste indruk

Hazet adviseert entree- en inloopmatten van het merk 3M voor een schone en stijlvolle ontvangst van uw bezoekers. Bij ons vindt u niet alleen verschillende uitvoeringen, we voorzien ze ook van uw bedrijfslogo. Met eersteklas antislip materiaal van 3M, zoals Safety Walk Tape en strips, voorkomt u struikelen, uitglijden of vallen op risicovolle plaatsen zoals op een trap.

Maar ook andere veiligheidsmaatregelen nemen we graag voor onze rekening. Met Hazet bent u namelijk het hele jaar door goed beschermd tegen vuil, warmte en kou. In de herfst en winter staan we voor u klaar met onder meer dooikorrels en strooizout.

Samen met u zorgt Hazet voor schone, veilige ruimtes met de juiste toepassingen en met uw medewerkers en/of klanten in het vizier. Wij creëren een veilige en schone omgeving waarin u zich optimaal kunt richten op uw core business.

Bel ons!

  • Groot aanbod merken
  • Eén overzichtelijke totaalfactuur
  • Eigen wagenpark met vaste chauffeurs
  • Parate kennis over wetgeving in ons vakgebied
  • Digitale oplossingen
Contact