Branches

Totaalleverancier met een branchegerichte aanpak

De inkoop van uw producten wordt sneller, eenvoudiger en voordeliger dankzij onze diensten en ons persoonlijke advies. Door een breed assortiment te voeren kan u voor vrijwel alles bij ons terecht. Voor u biedt dit als voordeel dat u één leverancier heeft  en daarbij ook een volledige ontzorging. Als one-stop-shop groothandel kijken wij servicegericht naar  potentiële oplossingen voor uw toepassing om hierdoor zo productief en efficiënt mogelijk te kunnen werken.

Of u nu verantwoordelijk bent voor de uitvoer van het schoonmaakproces in de gezondheidszorg, onderwijs, hotellerie, industrie of in de schoonmaakbranche; wanneer het op hygiëne aankomt moet uw bedrijf of instantie aan steeds meer en strengere eisen voldoen.

Als specialist op het gebied van schoonmaak, hygiëne en verzorging helpen wij u verder met oplossingen die op uw situatie afgestemd zijn. Onze diensten omvatten het gehele pakket: van soepel verlopende aankoop tot betrouwbare levering van onze producten tot op-maat-gemaakte oplossingen die procesoptimalisatie en kostenbesparing ten doel hebben. Met onze dienstverlening optimaliseren wij de inkooptrajecten binnen uw onderneming. Daarbij laten wij u kennismaken met mogelijkheden die tijd- en materiaal besparend uitpakken. Wij nodigen u uit te ontdekken wat wij voor u kunnen betekenen.

Wie vertrouwt op onze branchegerichte aanpak profiteert van specialistische kennis en topservice tegen een scherpe prijs.

Meer informatie? Neem contact op!

  • Groot aanbod A-merken
  • Duurzame aanpak
  • Specialist in reinigingsapparatuur en bedrijfskleding
  • Altijd dichtbij dankzij eigen wagenpark
  • Experts in ons vakgebied
  • Uitgebreide digitale bestelopties
Contact