Branches

Totaalleverancier met een branchegerichte aanpak

De inkoop van jouw producten wordt sneller, eenvoudiger en voordeliger dankzij onze diensten en ons persoonlijke advies. Door een breed assortiment te voeren kun je voor vrijwel alles bij ons terecht. Voor jou biedt dit als voordeel dat je één leverancier hebt  en daarbij ook een volledige ontzorging. Als one-stop-shop groothandel kijken wij servicegericht naar  potentiële oplossingen voor jouw toepassing om hierdoor zo productief en efficiënt mogelijk te kunnen werken.

Of je nu verantwoordelijk bent voor de uitvoer van het schoonmaakproces in de gezondheidszorg, onderwijs, hotellerie, industrie of in de schoonmaakbranche; wanneer het op hygiëne aankomt moet jouw bedrijf of instantie aan steeds meer en strengere eisen voldoen.

Als specialist op het gebied van schoonmaak, hygiëne en verzorging helpen wij je verder met oplossingen die op jouw situatie afgestemd zijn. Onze diensten omvatten het gehele pakket: van soepel verlopende aankoop tot betrouwbare levering van onze producten tot op-maat-gemaakte oplossingen die procesoptimalisatie en kostenbesparing ten doel hebben. Met onze dienstverlening optimaliseren wij de inkooptrajecten binnen jouw onderneming. Daarbij laten wij je kennismaken met mogelijkheden die tijd- en materiaal besparend uitpakken. Wij nodigen je uit te ontdekken wat wij voor je kunnen betekenen.

Wie vertrouwt op onze branchegerichte aanpak profiteert van specialistische kennis en topservice tegen een scherpe prijs.

Meer informatie? Neem contact op!

  • Groot aanbod A-merken
  • Duurzame aanpak
  • Specialist in reinigingsapparatuur en bedrijfskleding
  • Altijd dichtbij dankzij eigen wagenpark
  • Experts in ons vakgebied
  • Uitgebreide digitale bestelopties
Contact