Zorgsegment: Vakgroothandel in hygiene- en veiligheidsoplossingen

Wij werken servicegericht en leveren maatwerk oplossingen om u zo productief en efficiënt mogelijk te kunnen laten werken.

 Vakgroothandel in hygiëne- en veiligheidsoplossingen voor de zorg

Wat speelt er in de zorg?

Budgetten, verandering in regelgeving en financiering én technologische vooruitgang zijn steeds meer van invloed op de kosten en budgetten van zorginstellingen. Bij Hazet weten we welke strategieën je kunt inzetten om uw operationele efficiency te verbeteren. Hazet maakt onderdeel uit van het internationaal opererende igefa en INPACS, waardoor je altijd verzekerd bent dat Hazet je de scherpst mogelijke condities kan aanbieden.

Veiligheid en hygiëne

Het gebruik van geschikte middelen en apparatuur is van grote invloed op de effectiviteit en veiligheid van de zorg. Hazet biedt daarom een breed scala aan producten, variërend van gespecialiseerde desinfectiemiddelen voor operatiekamers, beschermingsmiddelen voor zorgpersoneel tot mildere schoonmaakmiddelen voor patiëntenkamers.

Neem contact op

Focus op duurzaamheid in de zorg

Steeds meer zorginstellingen implementeren milieuvriendelijke initiatieven en streven naar het bieden van duurzame zorg. Ook bij Hazet speelt dit thema een grote rol. Zo hebben wij onlangs de Green Deal ondertekend. Deze deal heeft als doel om de zorgsector te verduurzamen en door ons hierbij aan te sluiten beloven wij hier een actieve bijdrage in te leveren.

Duurzame verpakkingsmiddelen: SUP-wetgeving

De SUP-wetgeving beperkt het gebruik van plastic wegwerpproducten in zorginstellingen, wat de noodzaak voor duurzame alternatieven zoals biologisch afbreekbare bekers en voedselverpakkingen verhoogt. Hazet erkent deze uitdagingen en biedt een uitgebreid assortiment aan duurzame, toekomstbestendige oplossingen voor de zorg.

Afvalscheiding in de zorg

Door afval op de juiste manier te scheiden en te recyclen, kunnen zorginstellingen bijdragen aan het verminderen van hun ecologische voetafdruk. Het is belangrijk om te zorgen voor duidelijke procedures voor afvalscheiding en de naleving ervan. Dit kan bijvoorbeeld worden gedaan door het plaatsen van afvalbakken die zijn afgestemd op het verbruik binnen een organisatie. Door onze trainingen en adviezen kunnen we zorginstellingen en zorgpersoneel helpen om afval te scheiden en te recyclen.

Duurzaamheid bij Hazet

Milieuthermometer zorg-certificaat

Steeds meer zorginstellingen richten zich op duurzaamheid en streven naar het Milieuthermometer Zorg-certificaat, wat aantoont dat ze voldoen aan bepaalde duurzaamheidscriteria. Dit verbetert niet alleen hun reputatie, maar versterkt ook hun positie als duurzame organisatie en heeft een positieve invloed op de patiëntervaring. Hazet, als leverancier van hygiëne- en veiligheidsoplossingen, speelt een cruciale rol in dit proces door hun sterke focus op duurzaamheid en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.

Klanten vertellen: ViVa! Zorggroep

De wensen en ervaringen van onze klanten spelen een zeer belangrijke rol in onze
samenwerking. Daarom geven wij hen graag een podium om over de samenwerking
met ons te vertellen.

In deze video is het Robert Boer, Manager inkoop en logistiek van ViVa! Zorggroep,
die ‘’een hele fijne, goede samenwerking’’ ervaart met Hazet.

Waarom kiezen voor Hazet

Hazet is totaalleverancier op het gebied van schoonmaakmiddelen, -materialen en -machines, hulpmaterialen, hygiënepapier, incontinentiemateriaal, bedrijfskleding, veiligheidsschoenen, persoonlijke beschermingsmiddelen, verpakkingsmaterialen, disposables.

 • Modern familiebedrijf met ruim 90 jaar ervaring
 • Wij bieden maatwerkoplossingen voor maximale productiviteit en efficiëntie
 • One-stop-shopping: bij ons bestel je alles in één keer
 • Expert op het gebied van duurzaamheid en veranderingen in regelgeving
 • Onderdeel van het internationaal opererende igefa en INPACS
 • Elke dag verwerken en verzenden de medewerkers uit ons magazijn bestellingen in heel Nederland. Wij maken gebruik van een efficiënt logistiek centrum met kostenbesparende producten en duurzaam transport.

 

Neem contact op

Integratie bij Hazet

Wij begrijpen het belang van een soepele en effectieve integratie voor onze klanten. Ons proces is zorgvuldig ontworpen om jouw overstap naar Hazet naadloos en waardevol te maken. Hier wordt het proces beschreven wat je kunt verwachten van een integratie bij Hazet:

 •  Inventarisatie huidige situatie
 • Focus op productoptimalisatie, procesverbetering en kostenreductie
 • Standaardisatie naar vast kernassortiment
 • Vaste werkwijze aanlevering orders (OCI koppeling)
 • Implementatie Hazet over gehele organisatie
 • Training en opleiding van het personeel
 • Aanstellen toegewijd én vast accountteam
Neem contact op

Onze producten gemakkelijk bestellen via onze webshop

Als vakgroothandel in hygiëne- en veiligheidsoplossingen bieden wij vanaf heden ons assortiment ook online aan. Via onze functionele webshop bestel je in een handomdraai al de gewenste artikelen online.

 • Desinfectiemiddelen: Effectieve bestrijding van bacteriën en virussen in zorginstellingen.
 • Schoonmaakmiddelen: Eco-vriendelijke en krachtige reinigingsmiddelen voor alle oppervlakken.
 • Persoonlijke Beschermingsmiddelen (PBM): Hoogwaardige beschermingsmiddelen voor medisch personeel.
Naar de online shop

Gezamenlijk ontzorgen wij de zorg

Korte lijnen zorgen ervoor dat strategische mogelijkheden afgewogen en besloten kunnen worden. Projectmatig werken, met het continu streven naar verbetering van de processen en de te hanteren producten, is daarbij de leidraad. Hazet biedt als onderdeel van Igefa en INPACS duurzame, veilige en tijdbesparende oplossingen voor elke zorginstelling.

Neem vandaag nog contact op met Wilco om meer te weten te komen over onze producten en diensten, en hoe we samen kunnen werken aan een duurzamere toekomst in de zorg!

 

Contactgegevens
E-mail: WilcoTiebie@hazet.igefa.nl

Neem contact op