Leisure

Vakgroothandel in hygiëne- en veiligheidsoplossingen voor de leisure

Producten en oplossingen voor leisure

Hazet is jouw partner in het bieden van dé totaaloplossing binnen een van de snelst groeiende sectoren: de vrijetijdsindustrie. Beheer jij een sportschool, vakantiepark of zwembadcomplex? Voor jou hebben wij de perfecte totaaloplossing. Het is belangrijk dat de ruimtes en accommodaties van jouw bedrijf altijd optimaal schoon zijn. Dit vergroot de kans op terugkerende gasten en positieve aanbevelingen. Met onze hoogwaardige producten en toepassingen bieden wij jou uitstekende middelen om aan deze hoge standaarden te voldoen.

Veiligheid en hygiëne in leisure

Van zwembadchemicaliën, reinigings(hulp)middelen, reinigingsmachines, inrichting van sanitaire inrichting en nog meer middelen voor het waarborgen van de hygiëne van sportscholen, wellnesscentra en andere vrijetijdsvoorzieningen. Hazet heeft alles wat je nodig hebt om een veilige en hygiënische omgeving voor bezoekers te garanderen.

 

Duurzaamheid in Leisure

Bij Hazet richten we ons op het aanbieden van milieuvriendelijke en duurzame producten, van biologisch afbreekbare schoonmaakmiddelen tot eco-vriendelijke verpakkingen, om onze klanten te helpen bij het realiseren van hun groene doelstellingen.

Daarom ondersteunen en adviseren we de leisure branche en bieden we duurzame oplossingen die niet alleen zorgen voor een schone en veilige omgeving voor bezoekers, maar ook bijdragen aan het milieu.

duurzaamheid

Effectief afvalbeheer 

Bij Hazet hebben we producten en adviezen voor effectieve afvalscheiding en -behandeling die jouw bedrijf kunnen helpen om milieuvriendelijker te zijn. Van gescheiden afvalbakken tot advies over recycling, we staan klaar om je te helpen bij het optimaliseren van je afvalmanagement.

Waarom kiezen voor Hazet?

Hazet is totaalleverancier op het gebied van schoonmaakmiddelen, -materialen en -machines, hulpmaterialen, hygiënepapier, incontinentiemateriaal, bedrijfskleding, veiligheidsschoenen, persoonlijke beschermingsmiddelen, verpakkingsmaterialen, en disposables met de volgende kenmerken:

 • Modern familiebedrijf met ruim 90 jaar ervaring
 • Branchegerichte aanpak met specialistische kennis.
 • Expertise in het leveren van duurzame en efficiënte oplossingen.
 • Deel van het internationaal opererende igefa en INPACS.
 • Persoonlijke service en advies om jouw bedrijfsvoering te optimaliseren.
 • Elke dag verwerken en verzenden de medewerkers uit ons magazijn bestellingen in heel Nederland. Wij maken gebruik van een efficiënt logistiek centrum met kostenbesparende producten en duurzaam transport.
 • One-stop-shop: alles wat je nodig hebt onder één dak.
Neem contact op

Bestel gemakkelijk via onze webshop

Als leverancier van hygiëne- en veiligheidsoplossingen bieden wij ons uitgebreide assortiment ook online aan. Ontdek en bestel gemakkelijk de producten die je nodig hebt voor je onderneming.

Intergratie bij Hazet

 • Wij zorgen voor een naadloze integratie van onze producten en diensten in jouw organisatie. Onze aanpak omvat:
  1. Grondige analyse van jouw huidige situatie.
  2. Aanbevelingen voor productoptimalisatie en procesverbetering.
  3. Standaardisatie van jouw hygiëne- en veiligheidsproducten.
  4. Eenvoudige en efficiënte bestelprocessen.
  5. Volledige implementatie en ondersteuning door Hazet.
  6. Training en onderwijs voor jouw personeel.
  7. Toegewijd accountmanagement.
Meer informatie aanvragen

Duurzaam naar een veilige en hygiënische toekomst!

Onze accountmanager leisure ondersteunt je bij het gehele proces van levering tot reiniging. Van spoeltechniek en tissueproducten, van reinigingsmiddelen en dispensers tot krachtige, efficiënte reinigingsmachines die je helpen de schoonmaak naar volle tevredenheid voor elkaar te krijgen. Zij staan je graag terzijde om je te helpen de optimale voorraad- en inkoopstructuur te realiseren voor jouw bedrijf of organisatie.

Neem contact op met onze accountmanager voor meer informatie over onze producten en diensten en hoe we samen kunnen werken aan een veiligere, schone en duurzame leisure omgeving!

Neem contact op