Terug naar overzicht

TASKI Swingo 755

26.09.19
De TASKI Swingo 755 is nu met korting te verkrijgen bij Hazet!

Eenvoudig en maximaal resultaat

De TASKI swingo 755 is een schrobzuigmachine toepasbaar in kleine tot middelgrote ruimten. De machine is zeer eenvoudig te bedienen en extreem wendbaar waardoor gebruik in drukbezette ruimtes zorgt voor een optimaal resultaat. De dubbele as maakt het mogelijk om letterlijk op de plaats te kunnen draaien. Op deze manier kunt u gemakkelijk elk hoekje meepakken. De tankinhoud bevat 40 liter water en in combinatie met het waterbesparingsysteem IntelliFlow wordt de productiviteit aanzienlijk verhoogd. 

Duurzaam

De TASKI Swingo 755 is ook een zeer duurzaam apparaat. De duurzame materialen en kwaliteitsonderdelen zorgen ervoor dat het apparaat langer inzetbaar is. Ook zorgt dit ervoor dat de service- en onderhoudskosten beperkt worden.

Eenvoudig onderhoud

De onderdelen waarbij dagelijks onderhoud noodzakelijk is zijn geel gecodeerd en kunnen eenvoudig en zonder gereedschap verwijderd worden. De bediening van het apparaat is zo eenvoudig dat u weinig tot geen instructies nodig heeft. 

Maximaal reinigings- en droogresultaat

Het gepatenteerde borstelsysteem volgt de structuur van de vloer en zorgt voor een vrijwel gelijke bosteldruk over de volle werkbreedte. Hierdoor staat de TASKI Swingo 755 voor een uitstekende vuilopname. De eveneens gepatenteerde V-vorm zuigmond heeft een perfecte wateropname. Door de drie rollerwieltjes vindt de zuigmond altijd de juiste afstelling op de vloer en is het resultaat subliem.

Contact:

VerkoopBinnendienst

Hoofdkantoor Zaandam

Pieter Lieftinckweg 30
1505HX Zaandam
Nederland
Tel.: 
075 650 40 30
Mail: 
verkoop@hazet.igefa.nl