159
Terug naar overzicht

Winnaar prijsvraag Duurzaamheidsdag Hazet blij verrast

18.12.19
Tijdens de Duurzaamheidsdag van Hazet (oktober 2019) presenteerde Ecolab tijdens de leveranciersmarkt het duurzame paradepaardje Oasis. Om het assortiment extra onder de aandacht te brengen, schreven zij een prijsvraag uit.

“Hoeveel sprayflacons kunt u navullen met de inhoud van 1 zak Ecolab Oasis ProGlass?” Tijdens onze Duurzaamheidsdag van 3 oktober jl. heeft winnares Monique Versloot het juiste antwoord gegeven: 1.000 sprayflacons! Reden voor Quint Rempt om samen met Nahrenjo Bleekman en Marco de Moor Monique (ARTIS | Natura Artis Magistra) te verrassen met haar prijs! Gefeliciteerd!

Op de foto v.l.n.r.: Nahrenjo Bleekman en Marco de Moor (Ecolab), Monique Versloot en Ouke Pot (ARTIS).

 

Over Ecolab Oasis

Om uitmuntende resultaten te behalen heeft u producten nodig die kunnen presteren. Het exclusieve Ecolab Oasis assortiment verzekert u dat schoonmaakmedewerkers het juiste product gebruiken voor elke taak.
 
Het kleurgecodeerde assortiment is opgedeeld in drie gemakkelijk te begrijpen gebieden om de gebruikers te helpen met het behalen van consistente resultaten:
 
Sanitairreiniging: voor het verwijderen van hardnekkig vuil;
Kamerreiniging en –opfrissing: voor het opfrissen en schoonmaken van elke kamer;
Specifiek: voor specifieke reinigingsuitdagingen.
 
Het assortiment is verpakt in 2L-zakjes en wordt gedoseerd in herbruikbare sproeiflacons. Vanwege de unieke doseringsmethode is er geen contact met concentraten om de veiligheid van uw medewerkers te verbeteren. Daarnaast zorgt het gebruik van Oasis voor 70% minder verpakkingsafval ten opzichte van het gebruik van traditionele verpakkingen en vermindert transport (en emissies) met ruim 90%!

Contact:

VerkoopBinnendienst

Hoofdkantoor Zaandam

Pieter Lieftinckweg 30
1505HX Zaandam
Nederland
Tel.: 
075 650 40 30
Mail: 
verkoop@hazet.igefa.nl