159
Terug naar overzicht

Unger Stingray: binnenreiniging op meest efficiënte wijze

08.09.20
De Stingray is een systeem om de binnenreiniging van glas en harde oppervlakken te kunnen reinigen. Sinds de introductie is gebleken dat de Stingray het meest efficiënte binnenreinigingssysteem is. Met dit innovatie systeem biedt Unger een systeem om efficiënt, makkelijk en veilig het binnenglas, maar ook andere harde oppervlakken te reinigen. Denk hierbij aan tafels, bureaus, liftdeuren en spiegels. Maar wist u dat u met de Stingray OS uitvoering ook kunt desinfecteren?
Het systeem is leverbaar in 2 versies (afhankelijk van gewenste werkhoogte - in diverse afmetingen):
  • Premium: met 3M Liquid glasreiniger (op basis van alcoholsoorten), voor streeploze resultaten. Door het reinigende vermogen van alcohol verwijdert het moeiteloos vet, vuil en vingertasten; het product is sneldrogend zonder strepen of vlekken achter te laten.
  • OS (Open System): met afneembare en navulbare vloeistoftank, te gebruiken met eigen glasreiniger maar ook met osmosewater.

Desinfecteren van harde oppervlakken met Stingray OS

De Stingray OS is een tool om niet alleen het binnenglas te reinigen, maar is ook inzetbaar voor de reiniging (en dus ook desinfectie) van o.a. spiegels, tafels met gladde oppervlakken van kunststof, liftdeuren, maar ook vele andere gladde oppervlakken. Zowel voor ´loopwerk´, maar ook op hoogtes tot maximaal 5 meter (door Easy Click stelen te gebruiken).
 
Een groot voordeel, vergeleken met het sprayen op werk- en disposable doeken, is dat de nevel niet kan worden ingeademd als de Stingray wordt gebruikt. Het product wordt gedoseerd in de binnenkant van de triangel en de gebruiker daardoor niet in direct contact komt met de desinfectant. Dit komt de veiligheid van de gebruiker ten goede!
 
Download HIER de Unger Stingray OS brochure.
 

QuikPads (disposable)

Gebruik de Stingray in combinatie met de Stingray QuikPads; disposable pads om het risico op besmetting en overdracht te beperken. Snel, hygiënisch schoon en veilig: dat zijn de belangrijkste eisen bij het reinigen en ontsmetten van oppervlakken. Met een speciale adapter kunnen de disposable pads worden gebruikt met elk Stingray systeem. In combinatie met de Stingray OS en het reinigings-/desinfectiemiddel reinigen én desinfecteren de QuikPads zonder deze te wassen. De gebruikte QuikPads kunnen moeiteloos en in een handomdraai worden vervangen. 
 
Om de QuikPads te gebruiken voor het reinigen, vervangt u de pads na 15m². De pad kan bij desinfectie worden gebruikt voor een oppervlakte van maximaal 10m². De QuikPads zijn geschikt voor gebruik met standaard desinfectiemiddelen.
 
Download HIER de Unger Stingray QuikPads brochure.
 
 
Neem voor meer informatie of een demonstratie contact op met één van onze accountmanagers!

Contact:

VerkoopBinnendienst

Hoofdkantoor Zaandam

Pieter Lieftinckweg 30
1505HX Zaandam
Nederland
Tel.: 
075 650 40 30
Mail: 
verkoop@hazet.igefa.nl