159
Terug naar overzicht

Gratis webinar Diversey 'Voorkom een (tweede COVID-19) uitbraak'

18.06.20
De wereldwijde COVID-19 pandemie heeft ertoe geleid dat veel zorginstellingen de hygiëneprotocollen opnieuw hebben geëvalueerd. De meest kwetsbare doelgroep is de ouderenzorg, omdat zij huisvesting en medische zorg bieden aan ouderen met over het algemeen een zwakkere gezondheid. Een nieuwe uitbraak moet zoveel mogelijk beperkt worden, om uiteindelijk de COVID-19-pandemie te stoppen.
Diversey organiseert 30 juni a.s. een gratis webinar voor facilitair (eind)verantwoordelijken van zorginstellingen. Deze 45 minuten durende webinar behandelt het thema ‘Voorkom een (tweede COVID-19) uitbraak – van een goed naar excellent infectiepreventiebeleid’.
 
Gedurende 30 minuten neemt Jolande Nelson, deskundige infectiepreventie, de deelnemers mee door een mooi samengesteld programma. Ze maakt een deep-dive in het COVID-19 virus en bespreekt de gevolgen hiervan voor de praktijk. Jolande vertelt onder andere over de maatregelen die genomen moeten worden rond persoonlijke beschermingsmiddelen en ze behandelt de nut en noodzaak rondom reiniging en desinfectie. Ook zal ze vertellen hoe medewerkers om moeten gaan met persoonlijke hygiëne, afval, (werk)kleding en wasgoed. Tenslotte sluit ze de webinar af met maatregelen die genomen moeten worden om van een goed tot excellent infectiepreventiebeleid te komen. De webinar wordt afgesloten met een 15 minuten durende Q&A. Het belooft informerend en vooral interactief te zijn, waarbij de nodige praktijkvoorbeelden gegeven worden. Een must voor iedere facilitair (eind)verantwoordelijke!
 

Registreren

Het webinar is op dinsdag 30 juni 2020 en start om 11:00 uur. Om deel te kunnen nemen aan de webinar is registratie verplicht via diverseyinfectiepreventie.com/contact