159
Terug naar overzicht

Kärcher Professional voorjaarsactie 2019

19.03.19
Actieperiode van 15 maart tot en met 30 juni 2019.
Na alle regen en wind krijgen we lekker lenteweer, dus is het ook weer tijd voor de lenteschoonmaak; eindelijk! Of u nu buiten of binnen aan de slag gaat, wij hebben voor elke klus het juiste apparaat. Download en bekijk snel de Kärcher voorjaarsactie brochure!

Met EASY!Force heeft u alles onder controle

Tussen u en het reinigingswerk mag maar één ding staan: het EASY!Force-hogedrukpistool. Daarmee zet u de indrukwekkende kracht van hoge druk kinderlijk eenvoudig in.
 
Het revolutionaire bedieningsconcept van het EASY!Force-pistool maakt gebruik van de terugstootkracht van de hogedrukstraal waardoor de knijpkracht bij overhalen van de hendel wordt teruggebracht tot nul. Nul komma nul. Daardoor wordt het werken met de Kärcher hogedrukreinigers veel minder vermoeiend en kunt u ergonomischer en meer ontspannen werken. Probeer het EASY!Force-pistool zelf en u wilt het niet meer uit handen geven!
 
Alle hogedrukreinigers uit de voorjaarsbrochure zijn standaard voorzien van een EASY!Force-hogedrukpistool, maar tijdelijk ook nog eens met een ergonomische handgreep waarmee u nog comfortabeler uw werk kunt doen.

Tijdelijk gratis* ergonomische handgreep

Bij elke hogedrukreiniger uit de campagne ontvangt u gratis een handgreep (t.w.v. €43,-) voor op de lans! Kijk voor de uitvoerige actievoorwaarden op www.karcher.nl/nl/voorjaar2019 of vraag naar een van onze Kärcher specialisten.
 
Actieperiode van 15 maart tot en met 30 juni 2019.

Vraag Kärcher Center Hazet naar originele toebehoren voor hogedrukreinigers

Met originele toebehoren en reinigingsmiddelen van Kärcher kunnen hogedrukreinigers voor nog meer toepassingen worden ingezet: van reiniging en onderhoud van bouwmachines tot de renovatie van gevels en vloeren. Om altijd te blijven voldoen aan uw hoge eisen ontwikkelen wij onze toebehoren voortdurend. Dit resulteert in innovatieve producten die de gebruiker bij de dagelijkse reinigingswerkzaamheden ondersteunen.
 

Bekijk de brochure voor een greep uit het assortiment toebehoren.

Contact:

Kärcher CenterHazet

Kärcher Center Hazet

Pieter Lieftinckweg 32
1505HX Zaandam
Nederland
Tel.: 
075 205 00 20
Mail: 
info@karcher-center-hazet.nl