159
Terug naar overzicht

Kärcher accuplatform: eindeloze mogelijkheden!

09.04.20
Geen stroomaansluiting in de buurt? Wilt u een wirwar van kabels voorkomen? Dat is geen probleem voor de nieuwe accu-aangedreven apparaten uit het Kärcher accuplatform. Dankzij twee verschillende accustandaarden (18V of 36V) biedt Kärcher voor elke toepassing altijd het juiste apparaat.
Het 18 Volt Kärcher accuplatform bevat compacte en handige producten voor het onderhoud van kleine en middelgrote tuinen en buitenruimtes. Of het nu gaat om Kärcher accu-grasmaaiers, multifunctionele accu-aangedreven alleszuigers of accu-aangedreven onkruidverwijderaars.
 
Voor grote tuinen en buitenruimtes biedt het 36 Volt Kärcher accuplatform krachtige apparaten uit verschillende categorieën voor reinigingstaken en tuinwerkzaamheden. Eén accu kan worden gebruikt om snoerloze apparaten van Kärcher te bedienen, zoals grastrimmers, hogedrukreinigers of heggenscharen. 
 
 

Kärcher accuplatform

De Kärcher Real Time Technologie is uniek op de markt en biedt gebruikers de best mogelijke informatie. In tegenstelling tot conventionele displays biedt deze technologie een gedetailleerde weergave van de accustatus en het laadniveau wat zorgt voor hoger gebruiksgemak.
 

Resterende werktijd in minuten

Gebruikers krijgen tijdens gebruik continu bijgewerkte informatie over de resterende werktijd in minuten en weten daarom op de minuut nauwkeurig wanneer de accu moet worden vervangen of opgeladen. De werktijd wordt automatisch aangepast aan het specifieke apparaat waarop het is aangesloten.
 
 
 

Oplaadstatus in minuten

De resterende oplaadtijd in minuten wordt tijdens het opladen op het display van de accu weergegeven. Dit zorgt ervoor dat u precies weet wanneer u weer aan het werk kunt. Deze functie werkt zowel in de standaard- als in de snellader en is beschikbaar op alle accu's van het Kärcher accuplatform.
 
 
 

Accucapaciteit als percentage

De accucapaciteit kan in één oogopslag worden afgelezen. De resterende accucapaciteit wordt weergegeven als een percentage. 
 
 
 

Stof- en spatwaterdicht

Stof- en spatwaterdicht volgens IPX5 norm: gebouwd om de meest ongunstige omstandigheden te weerstaan. De accu heeft bovendien een extreem robuuste & schokbestendige behuizing.
 
 
 

Oneindige mogelijkheden

Een enorm assortiment Kärcher-producten: reinigings- en tuinapparaten met accu van het Kärcher accuplatform.
 
 
 

Efficiënt temperatuurbeheer

Hoogste prestaties van de lithium-ioncellen dankzij efficiënt temperatuurbeheer en intelligent accubeheer.
 
 
 
Hoogwaardige lithium-ioncellen en een perfect uitgebalanceerd elektronisch systeem maken de Kärcher-accu's bijzonder krachtig. Zonder vervelende kabels bieden apparaten op accu maximale bewegingsvrijheid en zijn ze in een mum van tijd klaar voor gebruik. Dankzij de innovatieve Kärcher Real Time-technologie kan het accuniveau in één oogopslag worden gecontroleerd: het geïntegreerde LCD-display geeft aan hoelang, in minuten, u kunt blijven werken met de huidige accu. En aangesloten op de acculader geeft het display aan hoe lang het nog duurt voordat de accu is opgeladen - tot op de minuut nauwkeurig.
 
Neem voor meer informatie contact op via +31(0)75 205 0020 of info@karcher-center-hazet.nl.

 

Contact:

Kärcher CenterHazet

Kärcher Center Hazet

Pieter Lieftinckweg 32
1505HX Zaandam
Nederland
Tel.: 
075 205 00 20
Mail: 
info@karcher-center-hazet.nl