159
Terug naar overzicht

Hazet lanceert duurzaamheidswebsite!

08.01.19
Als familiebedrijf neemt Hazet haar maatschappelijke verantwoordelijkheid erg serieus. Door constant te werken aan duurzame procesoptimalisaties kunnen wij een bijdrage leveren aan een veiligere en schonere wereld voor de volgende generaties. De duurzaamheidswebsite is een weerspiegeling van alle activiteiten die betrokken zijn bij milieuvriendelijk ondernemen in verhouding tot de bedrijfscultuur van Hazet.

De bedrijfscultuur hebben wij onderverdeeld in de volgende segmenten: Relaties, Producten en Diensten, Leveranciers, Bedrijf, Medewerkers en Logistiek. Hiermee laten wij onder meer zien dat milieuvriendelijk ondernemen doeltreffend en leuk is en dat wij steeds meer partners, zowel klanten als leveranciers, stimuleren om meer eisen aan zichzelf stellen om schade aan het milieu te minimaliseren.

Wij voeren niet alleen procesoptimalisaties uit ten behoeve van het milieu. Het succes van ons bedrijf is met name te danken aan de inzet van onze medewerkers. Alleen goed gemotiveerde, juist opgeleide en vitale medewerkers die plezier hebben in de werkzaamheden kunnen het beste uit zichzelf halen, zodat Hazet de hoge verwachtingen van haar relaties kan waarmaken.

Onze duurzaamheidswebsite is te bereiken via www.hazet-duurzaamheid.nl. Indien u vragen of opmerkingen heeft naar aanleiding van een van onze activiteiten vernemen wij dit graag! Samen streven wij naar een duurzamere wereld.

Contact:

VerkoopBinnendienst

Hoofdkantoor Zaandam

Pieter Lieftinckweg 30
1505HX Zaandam
Nederland
Tel.: 
075 650 40 30
Mail: 
verkoop@hazet.igefa.nl