Terug naar overzicht

Hazet introduceert nieuw logo

04.10.19

Hazet is groter en professioneler dan ooit te voren en wil zich ook zo presenteren naar de regionale, nationale en internationale markt. Met het oog op de toekomst en het behouden en aantrekken van diverse relaties richten wij onze pijlen op het sterke karakter van onze partner INPACS. Een nieuw logo moet volgens onze standaarden voldoen aan een overeenkomende look-and-feel, professionaliteit, herkenning, gevoel en associatie. Met veel trots en enthousiasme zijn wij verheugd het nieuwe logo door te voeren binnen onze bedrijfsvoering en bij deze te presenteren aan de markt.

 

Vormgeving en betekenis

De drie cirkels zijn gerelateerd aan de drie pijlers van INPACS en vormen de kern van het bedrijfsmodel: Klanten, leden en leveranciers. Daarnaast representeert het ook de internationale slogan Global Supply Solution; een uiting van onze gedrevenheid, ontwikkeling en continuïteit. De eerste twee donkerblauwe letters staan voor vastberadenheid, tradities en professionaliteit binnen ons familiebedrijf. De laatste drie lichtblauwe letters staan voor frisheid, vertrouwen en ons hygiënisch karakter.

Stapsgewijs nemen wij onze relaties steeds meer mee in de professionele wereld van totale ontzorging op het gebied van advies, hygiëneoplossingen, reinigings- en (hotel)verzorgingsproducten.