159
Terug naar overzicht

Hazet en Hotel Okura Amsterdam tekenen voor driejarig partnership

24.07.19
Hazet is verheugd te kunnen melden dat zij per 1 augustus 2019 een driejarig partnership aangaat met het internationale vijfsterrenhotel Hotel Okura Amsterdam. De toegevoegde waarde van onze service, flexibiliteit en vooruitstrevende IT-oplossingen passen uitstekend bij de kennis en ervaring van gastvrijheid die Hotel Okura Amsterdam aan haar gasten overbrengt.

Sjoerd Hartman (National Accountmanager Hospitality, Hazet): “Hotel Okura Amsterdam onderscheidt zich door aan ieder detail en elke handeling een oprechte interesse in gasten ten grondslag te leggen, om zo de verwachting van alle gasten te kunnen overtreffen. Hazet zal hier actief aan bijdragen door het leveren van op maat gesneden totaaloplossingen waardoor Hotel Okura Amsterdam zich volledig op haar kerntaken kan richten.”

Remco Verhaaf (Purchase Manager, Hotel Okura Amsterdam): “Naast een scherp aanbod is het voor Hotel Okura Amsterdam vooral van belang dat onze partners vanuit hun eigen expertise met ons meedenken en daarbij hun werk met dezelfde toewijding en zorgvuldigheid doen als dat onze medewerkers voor onze gasten zorgen. Wij zijn er tijdens het tendertraject van overtuigd geraakt dat Hazet aan die vereisten voldoet en kijken er naar uit met hen samen te werken.”

V.l.n.r.: Wanda van 't Veer (Commercieel directeur Hazet), Sjoerd Hartman (National Accountmanager Hospitality Hazet), Michiel Roelfsema (General Manager Hotel Okura Amsterdam), Remco Verhaaf (Purchase Manager Hotel Okura Amsterdam).

 

Over Hotel Okura Amsterdam

Hotel Okura Amsterdam is onderdeel van Okura Nikko Hotel Management, een keten met meer dan 70 hotels in voornamelijk Azië. Het hotel is tevens lid van The Leading Hotels of the World. Hotel Okura Amsterdam beschikt over 300 kamers en biedt gasten, naast hoogstaande hotelaccommodatie, een spa- en fitnesscentrum, ultramoderne conferentieruimten en keuze uit vier restaurants – waarvan er drie zijn onderscheiden door Guide Michelin. Hotel Okura Amsterdam ligt op korte afstand van zowel het zakelijke district van Amsterdam als van de belangrijke toeristische attracties en musea.

Contact:

VerkoopBinnendienst

Hoofdkantoor Zaandam

Pieter Lieftinckweg 30
1505HX Zaandam
Nederland
Tel.: 
075 650 40 30
Mail: 
verkoop@hazet.igefa.nl