159
Terug naar overzicht

Actiekortingen en -prijzen met Diversey's ''Vloeren Zonder Zorgen''

01.07.19
Actieperiode: maandag 1 juli tot en met vrijdag 30 augustus. Levering en facturatie dient binnen de actieperiode te geschieden. Prijswijzigingen, druk- en zetfouten voorbehouden. Neem voor meer informatie contact op met onze accountmanagers.
Het polymeerseizoen staat weer voor de deur; tijd voor het periodieke onderhoud van vloeren. Een schone en stralende vloer draagt immers sterk bij aan de aantrekkelijkheid en uitstraling van uw organisatie. Om het nog aantrekkelijker te maken, hebben wij extra scherpe prijzen op periodieke vloeronderhoudsproducten van Diversey, waaronder polymerenstrippers, sealers, waterzuigers en eenschijfsmachines zijn nu allen zeer aantrekkelijk geprijsd!
 
 
 
  • 15% additionele korting op een geselecteerd assortiment chemie (polymeren, strippers, sealers en tapijtonderhoudschemie)

 

  • Scherpe nettoprijzen op een geselecteerd assortiment TASKI Ergodiscs, Vacumats, Procarpets en hulpmaterialen (m.u.v. pads)

 

Voor meer informatie over het deelnemende actieassortiment en/ of het plaatsen van een bestelling kunt u contact opnemen met uw binnen- of buitendienst accountmanager.

Contact:

VerkoopBinnendienst

Hoofdkantoor Zaandam

Pieter Lieftinckweg 30
1505HX Zaandam
Nederland
Tel.: 
075 650 40 30
Mail: 
verkoop@hazet.igefa.nl