159
Terug naar overzicht

Fluisterstille energiezuinige TASKI AERO stofzuigers

18.03.19
Een stille revolutie met ongekende prestaties: de nieuwe TASKI AERO stofzuiger. Een energiezuinige motor en slimme technologie zorgen voor een duurzame en productieve stofzuiger die voldoet aan de verwachting van elke professional.

Door middel van een innovatieve en gepatenteerde technologie is de TASKI AERO extreem stil met 53dB (A). Dit lage geluidsniveau maakt het mogelijk om de machine zonder problemen in te zetten bij dagschoonmaak. Met de eco-modus knop kan het geluidsniveau nog verder verminderd worden tot zelfs 50db(A). De stilste in zijn klasse!

Duurzaam

De nieuwe TASKI AERO stofzuigers zijn zeer efficiënt en hebben een 585W motor. Deze motor geeft hetzelfde resultaat als een stofzuiger met een motor met meer dan 900W. Dit kan worden bereikt dmv een innovatieve luchtstroom inclusief een unieke fluistertechnologie.

Niet alleen beter voor het milieu, ook aanzienlijk minder stroomkosten!

Optimale ergonomie en veilig in gebruik

Standaard is de TASKI aero voorzien van een telescoopsteel waardoor gebruikers altijd de juiste houding kunnen aannemen. HIerdoor worden rug en gewrichten minder belast. Bovendien is de machine fluisterstil en wendbaar waardoor de gebruiker zonder problemen de stofzuiger voor langere tijd kan gebruiken.

Door het standaard opwikkelsysteem in de PLUS modellen zit, bespaart men tijd en kan de stofzuiger makkelijk en veilig worden verplaatst.

 

 
 
Specificaties
Afmetingen 426 x 313 x 388 mm / 426 x 313 x 425 mm
Gewicht 7,7 kg / 8,0 kg
Kabellengte 12,5 m
Vermogen 585 W

 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met een van onze accountmanagers.

Contact:

VerkoopBinnendienst

Hoofdkantoor Zaandam

Pieter Lieftinckweg 30
1505HX Zaandam
Nederland
Tel.: 
075 650 40 30
Mail: 
verkoop@hazet.igefa.nl