159
Terug naar overzicht

COVID-19 richtlijnen & Hazet

23.06.20
De anderhalvemetermaatschappij. ‘Het nieuwe normaal’. Afstand houden. Elkaar geen handen geven. Veelvuldig handen wassen en desinfecteren. Hygiëne is belangrijker dan ooit tevoren. Het is al normaal aan het worden.
 
Op de Hazet vestigingen in Purmerend (logistiek centrum) en Zaandam (hoofdkantoor & Kärcher Center) is het nieuwe normaal ook normaal geworden. Bent u bezoeker? Dan vragen wij u bij binnenkomst handen wassen of te desinfecteren. 
 
Er is letterlijk afstand tussen de werkplekken. Niet tegelijkertijd op kantoor werken, maar volgens een vast schema. Onze regel is dat de bestaande kantoorplekken voor de helft gevuld mogen worden. Aan het begin van de dag en aan het einde van de dag reinigen we extra de bureaus, telefoons en deurkrukken. Niet gezamenlijk lunchen, maar in shifts. Veiligheid voor alles! 
 
In ons logistiek centrum wordt er standaard op minimaal 1,5 meter afstand van elkaar gewerkt. Binnenkomende goederen en bijbehorende externe chauffeurs worden met inachtneming van de RIVM richtlijnen verwelkomd. Onze eigen Hazet chauffeurs zijn uitgerust met een desinfectie “kit” om zichzelf, maar ook u te beschermen. Zij leveren uw bestelling op de juiste wijze en blijven op afstand. Ook de accountmanagers hebben eenzelfde ‘kit’ in hun auto en zien er naar uit om u snel weer in levende lijve te ontmoeten. Om u te vertellen over deze voornoemde desinfectie kit, over ons overig COVID-19 assortiment, maar ook om u te adviseren over onze andere producten. Zowel onze winkel als ons Kärcher Center is, volgens de standaard richtlijnen, open. Wij heten u graag welkom!  
 
Hoewel het coronavirus in Nederland momenteel onder controle lijkt te zijn, wordt er door menigeen rekening gehouden met een mogelijke uitbraak na de zomer. Hazet doet er nu al alles aan om hierop te anticiperen indien dat het geval mocht blijken te zijn. De import vanuit Azië en andere landen is opgestart. De explosief gestegen prijzen in bepaalde productgroepen zijn nog niet voorbij, zo ook de schaarste niet. Hazet boort alle mogelijke kanalen aan om te zorgen dat onze voorraden op peil blijven. Daarbij houden wij de juiste normeringen en certificeringen te allen tijde goed in de gaten. Wij blijven, zoals u van Hazet gewend bent, voor de beste kwaliteit gaan. 
 
Wij hopen dat u en de uwen gezond zijn en blijven. Namens Team Hazet wensen wij u een fijne zomer toe. #staysafe #stayhealthy 
 
Marc & Wanda van ’t Veer