159
Terug naar overzicht

Ontspannen en stofvrij werken met Kärcher

30.04.19
Stof maakt ziek! Onze longen zijn gewoonweg niet gemaakt voor fijnstof. Al helemaal niet voor grote hoeveelheden. Daarom staan chronische longaandoeningen op de derde plaats in de ziektestatistieken! De kosten voor behandeling bedragen vele miljarden euro's. Hoeveel is uw gezondheid waard?

Van 25 april t/m 30 juni 2019 korting op Kärcher stof-/waterzuigers, schrob-/zuigmachines en veeg-/zuigmachines.

Welke stof ademt u in?

  • Kwarts- en asbeststof zijn zeer gevaarlijk en kunnen kanker veroorzaken;
  • Toxisch of kankerverwekkend stof van lood, cadmium, vanadium of mangaan is niet alleen schadelijk voor de longen, maar ook voor andere organen, zoals de lever of de milt. Dit soort stof ontstaat onder andere bij het lassen;
  • Houtstof (bijvoorbeeld van eiken en beuken) kan bij langdurige blootstelling neuskanker veroorzaken;
  • Allergeen stof is meestal van plantaardige of dierlijke oorsprong en treedt bijvoorbeeld op bij reinigingswerkzaamheden aan of in gebouwen die verontreinigd zijn met vogelpoep. Ook schimmels en micro-organismen kunnen allergieën veroorzaken;
  • Fibrinogeen stof leidt tot littekenvorming en na veelvuldige inwerking gedurende lange tijd tot een voortschreidende verandering van het longweefsel. Door kwarts en asbest veroorzaakte stoflongen behoren tot de meest voorkomende erkende beroepsziekten.

Onze oplossingen: Kärcher reinigingsapparatuur die staan voor veiligheid en de bescherming van uw gezondheid!

 

Download HIER de voorjaarsbrochure en neem contact op met een van onze accountmanagers voor meer informatie of het plaatsen van uw bestelling!

Contact:

Kärcher CenterHazet

Kärcher Center Hazet

Pieter Lieftinckweg 32
1505HX Zaandam
Nederland
Tel.: 
075 205 00 20
Mail: 
info@karcher-center-hazet.nl