159
Terug naar overzicht

Ontdek de eindeloze mogelijkheden tijdens de najaarsactie (VERLENGD!) van Kärcher

06.10.20
ACTIEPERIODE VERLENGD T/M 31 DECEMBER 2020. Kijk voor de uitvoerige actievoorwaarden op www.karcher.nl/nl/najaar2020

De vallende blaadjes komen er weer aan, de dagen worden weer korter en het weer maakt alles er niet schoner op! Dit najaar biedt Kärcher de professionals onder ons de mogelijkheid om geheel snoerloos nóg effectiever, sneller, veiliger en vooral met nóg meer plezier de reinigingstaken aan te gaan.

Actieoverzicht

Ga voor het maximale rendement!

Profiteer dit najaar niet alleen van de vele voordelen van uw nieuwe warmwater hogedrukreiniger, maar ook van de oneindige mogelijkheden van het Kärcher Battery+ accuplatform. Tijdelijk ontvangt u bij aankoop van één van de geselecteerde warmwater hogedrukreinigers een GRATIS krachtige 7.5 Ah accu inclusief snellader en daarbij ook de accu stof-/waterzuiger (NT 22/1 AP Bp L).
 
 

Accu-aangedreven hogedrukreinigers

Altijd al een hogedrukreiniger in willen zetten op een locatie waar dat onmogelijk lijkt te zijn? Denk aan midden op een weiland of midden op het water? Geen stroom - of wateraansluiting aanwezig? Met Kärcher HD 4/11 C Bp, de eerste professionele accu-aangedreven hogedrukreiniger, heeft u deze aansluitingen niet meer nodig. Ervaar het gemak van volledige onafhankelijkheid!

Nu tijdelijk bij aankoop van een accu-aangedreven hogedrukreiniger type HD 4/11 C Bp of Bp Pack GRATIS 110 L waterreservoir voor maximale mobiliteit.
 
 

Flexibel, krachtig en snoerloos

Gras maaien, heggen snoeien, bladeren verwijderen, bomen en takken versnipperen na een storm. Dankzij de snoerloze Outdoor Power Equipment geen probleem. Dus voor zowel binnen als buiten heeft Kärcher snoerloze reiniging/onderhoud oplossingen.
 
 

36 V POWER, overal en altijd!

Ga dit najaar aan de slag met de nieuwe krachtige Lithium-Ion accu bladblazers. Emissievrij met extra power dankzij de gratis 2e accu. Bij aanschaf van de LB 930/36 Bp of LB 1060/36 Bp bladblazer + lader + accu krijgt u nu GRATIS een tweede accu!
 
 

 

Voor meer informatie, demonstratieaanvragen of het doorgeven van uw bestelling, kunt u contact opnemen met een van onze medewerkers.

Contact:

Kärcher CenterHazet

Kärcher Center Hazet

Pieter Lieftinckweg 32
1505HX Zaandam
Nederland
Tel.: 
075 205 00 20
Mail: 
info@karcher-center-hazet.nl