159
Terug naar overzicht

Hazet al meer dan 10 jaar vaste leverancier van FrisFacilitair

04.11.19
De afgelopen 10 jaar heeft Hazet een belangrijk aandeel geleverd in het verlengstuk van de facilitaire dienstverlening van FrisFacilitair. Hazet levert reinigingsmiddelen en -materialen die bijdragen aan het ontzorgen van de organisatie waardoor FrisFacilitair haar medewerkers duurzaam kan inzetten richting haar relaties.
‘’De gedeelde visie op het gebied van duurzaamheid en maatschappelijk ondernemen versterkt onze samenwerking, die zich daarnaast kenmerkt door verbondenheid, partnership en wederzijds respect. We kijken met trots terug op de afgelopen jaren en zetten met plezier en vertrouwen de samenwerking voor de komende periode voort.’’ – Corine Vermeij, Directeur FrisFacilitair
 
‘’De samenwerking met FrisFacilitair is bijzonder omdat zij innovatief zijn ingesteld en er vanuit beide organisaties gekeken wordt naar procesverbeteringen op het gebied van duurzame inzetbaarheid van medewerkers, bestel- en procesefficiëntie.’’– Wanda van ’t Veer, Commercieel Directeur Hazet 
 

Over FrisFacilitair

Met een enthousiast team van ruim 200 professionele schoonmaakmedewerkers, zorgen wij ervoor dat uw werkdag begint in een schone en frisse werkomgeving. Wij geloven in de meerwaarde van een schone werk- en leefomgeving en in de kracht van goede facilitaire ondersteuning wat bijdraagt aan het succes van mensen en organisaties. Onze professionele medewerkers maken dagelijks diverse scholen, kantoor- en productiepanden, trappenhuizen, winkels en parkeergarages schoon. 
Wij zijn een sociale werkgever voor een grote groep vaste medewerkers maar ook een leerplek voor mensen die tijdelijk buiten het (reguliere) arbeidsproces staan of net een extra steuntje in de rug nodig hebben.