159
159

Kärcher

Professionals maken iedere dag het verschil met Kärcher.

Iedere dag vertrouwen professionals op de reinigingsapparatuur van Kärcher. Een betrouwbare partner is in hun ogen de sleutel tot succes. Kärcher zorgt er voor dat u zo snel en efficiënt mogelijk kunt werken met apparatuur die perfect aansluit op uw reinigingsbehoefte.

Iedere branche zijn eigen Kärcher

Kärcher werkt heel erg oplossingsgericht en dus ook branchegericht. Immers, geen branche is hetzelfde en elke professional heeft een andere behoefte. Zo biedt Kärcher robuuste, betrouwbare apparaten voor de agro, industrie, automotive en bouw. Maar ook lichte, makkelijk hanteerbare en stille apparaten voor kantoren en horeca. Of apparatuur voor de gezondheidszorg en de levensmiddelensector waar compromisloze naleving van hygiënevoorschriften centraal staat. In alle gevallen staat de rendabiliteit voorop en mag u als professional, uit welke branche u ook komt, de hoogste eisen stellen aan uw systeemleverancier. Want of u nu in de automotive werkt, in de agro of logistiek, Kärcher maakt uw de män.

Service

In samenwerking met Kärcher biedt Hazet een groot pakket aan diensten op maat. Hazet beschikt over een eigen service- en onderhoudsdienst, waardoor uw defecte reinigingsapparatuur doorgaans al binnen één à twee werkdagen is gerepareerd. Bovendien zijn bij ons de gangbaarste reserveonderdelen op voorraad in onze werkplaats en direct voorhanden in de servicewagens.

Hazet werkt alleen met erkende VCA-gecertificeerde monteurs. U bent daardoor verzekerd van installatie, reparatie, onderhoud en (jaarlijkse) keuring van uw materiaal conform de relevante NEN-normen, waaronder NEN 3140. Dankzij onze nauwe samenwerking met Kärcher bieden we u bovendien altijd producten van topkwaliteit. Voor duurzame zekerheid sluiten wij graag een serviceovereenkomst met u af op basis van uw specifieke behoeftes en wensen.

Gecertificeerde duurzaamheid

Het streven naar kwaliteit en duurzaamheid is gebaseerd op twee, elkaar aanvullende, principes: enerzijds de eigen wil van een op waarden georiënteerde onderneming als Kärcher en anderzijds de wettelijke randvoorwaarden, waaraan moet worden voldaan. Kärcher heeft ten aanzien van beiden een leidende rol en heeft reeds in 1996 een gecertificeerd milieumanagementssysteem overeenkomstig ISO 14001 ingesteld en sindsdien permanent verder ontwikkeld.

Net als het eerder ontwikkelde kwaliteitsmanagementsysteem overeenkomstig ISO 9001, dat eveneens voortdurend wordt geactualiseerd. Daarbij komen talrijke andere certificaten, zoals bijvoorbeeld voor HEPA-filters als allergievriendelijke producten of heel actueel de HACCP voor Kärcher-reinigingssystemen op het gebied van levensmiddelen.

Contact:

RemcoOtto
Account Manager Reinigingsapparatuur

Kärcher Center Hazet

Pieter Lieftinckweg 32
1505HX Zaandam
Nederland
Mail: 
remcootto@hazet.igefa.nl