159

Opstartservice

De opstart is voor iedere schoonmaakprofessional een intensief proces dat veel tijd en energie vergt. Met Hazet beschikt u over een ervaren partner die u op het juiste moment werk uit handen neemt. In dialoog met uw rayonleiding bieden we een opstartservice op maat conform de werkinstructies en werkwijze van uw onderneming. Indien gewenst zijn we aanwezig om instructies te geven. En met gesealde werkwagens en passende producten en werkmaterialen bieden we alles voor een vlekkeloze opstart.
 
Hazet adviseert en ondersteunt u gedurende het hele opstarttraject. Enkele weken vooraf overlegt onze expert met uw rayonleiding aan de hand van een vast opstartprotocol. Alle informatie wordt daarna tijdig aan de medewerkers van uw klant gecommuniceerd. Op verzoek is de regionaal adviseur van Hazet tijdens de opstart aanwezig voor ondersteuning en instructies. En uiteraard staan waar nodig ook de producenten van de reinigingsmiddelen of werkwagens u ter plekke bij.
 
 
Met deze opstartservice doet Hazet graag een stap extra voor haar klanten. Daarom rijden we deze opdrachten veelal apart en zetten we ons volledig in om de overlast voor uw klanten te minimaliseren. Hazet levert graag een bijdrage aan de uitstekende indruk die u bij uw klanten tijdens dit cruciale proces wilt maken. En naast de ontzorging bij opstart, denken we ook graag mee bij uw bestaande objecten. Samen met u zetten we oplossingen en innovaties in voor verbeterde ergonomie, hogere kwaliteit en besparingen op tijd en materiaalkosten.
 
Meer weten over de opstartservice? Neem contact met ons op.
 
Voor meer informatie over Multiservice kunt u contact met ons opnemen. - See more at: http://217.5.232.197/hazet-multiservice#sthash.w3LXmqW2.dpuf