Multiservice

Multiservice

Bij Hazet weten we dat de juiste oplossingen voordelen bieden zoals lage kosten, groot gemak en aandacht voor het milieu. Maar het oog wil natuurlijk ook wat. Daarom staat naast functionaliteit en duurzaamheid ook uitstraling voorop bij onze multiservice.

Wij zijn jouw vaste leverancier van een groot assortiment aan elegante aluminium- en kunststof-dispensers van Tork en andere kwaliteitsmerken. Natuurlijk heb je daarbij de keuze uit diverse zeep- en tissue producten van topkwaliteit. Samen met jou richten we voor jouw medewerkers en klanten een hygiënische omgeving in die klasse uitstraalt.

In aanvulling daarop levert Hazet uiteenlopende producten en oplossingen op het gebied van afvalinzameling. Je kunt bij ons terecht voor afvalbakken en -zakken voor professioneel gebruik in meer dan honderd verschillende soorten, maten en kwaliteitsniveaus. Ook voor vuilniszakhouders, papierknijpers en -prikkers ben je bij Hazet aan het juiste adres. En natuurlijk adviseren onze experts je graag over kostenbesparende en milieuvriendelijke oplossingen op maat.

Duurzame partner voor wegwerpartikelen

Heb je ook een leverancier van artikelen voor eenmalig gebruik nodig? Hazet verkoopt houten roerstaafjes, automaten- en drinkbekers, borden, schalen, bakjes van aluminium, bamboe, papier en nog veel meer.

Brandschone eerste indruk

Hazet adviseert entree- en inloopmatten van het merk 3M voor een schone en stijlvolle ontvangst van jouw bezoekers. Bij ons vind je niet alleen verschillende uitvoeringen, we voorzien ze ook van jouw bedrijfslogo. Met eersteklas antislip materiaal van 3M, zoals Safety Walk Tape en strips, voorkom je struikelen, uitglijden of vallen op risicovolle plaatsen zoals op een trap.

Maar ook andere veiligheidsmaatregelen nemen we graag voor onze rekening. Met Hazet ben je namelijk het hele jaar door goed beschermd tegen vuil, warmte en kou. In de herfst en winter staan we voor je klaar met onder meer dooikorrels en strooizout.

Samen zorgen we voor schone, veilige ruimtes met de juiste toepassingen en met jouw medewerkers en/of klanten in het vizier. Wij creëren een veilige en schone omgeving waarin jij je optimaal kunt richten op je core business.

Bel ons!

  • Groot aanbod merken
  • Eén overzichtelijke totaalfactuur
  • Eigen wagenpark met vaste chauffeurs
  • Parate kennis over wetgeving in ons vakgebied
  • Digitale oplossingen
Contact