Keurmerken en certificeringen

Keurmerken en certificeringen

Dat Hazet echt verantwoord onderneemt blijkt uit de belangrijke keurmerken die aan ons verleend zijn door gerenommeerde, onafhankelijke controle-instituten. Zo hebben talloze producten uit ons assortiment het EU Ecolabel. Dit Europese milieukeurmerk wordt verleend na een strenge toets waarbij de levenscyclus van producten en diensten wordt beoordeeld op onder meer grondstoffen, energie, schadelijke stoffen en afval. Voor Hazet is het EU Ecolabel een belangrijk criterium: u bent er immers mee verzekerd van duurzame inkoop.

Met trots dragen we daarnaast het ‘Nordic Swan’-keurmerk: een Scandinavisch ecolabel voor milieubewust consumeren op weg naar een duurzame samenleving. Een ISO-certificaat geeft weer dat u van onze producten altijd dezelfde hoge kwaliteit mag verwachten. En het VCA-label tenslotte bewijst dat onze diensten voldoen aan strenge criteria op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu.

Al met al stevig bewijs voor de kwaliteit en duurzaamheid die we iedere dag garanderen bij onze dienstverlening. Hazet maakt maatschappelijk verantwoord ondernemen voor u een stuk eenvoudiger.

Onze medewerkers hebben actuele kennis over milieuvriendelijk zaken doen. Zij adviseren u graag bij het stimuleren van milieuvriendelijke producten en service.

ISO 9001:2015 Kwaliteitsmanagementsysteem

ISO 9001 is een norm die eisen stelt aan het kwaliteits- managementsysteem van een organisatie en de manier waarop de organisatie met het kwaliteitsbeleid omgaat. Het gehele jaar toetsen wij dit kwaliteitsysteem en daar waar nodig volgen er aanpassingen.

ISO 14001:2015 Milieumanagementsysteem

ISO14001 is een internationale norm die aangeeft waaraan een goed milieumanagementsysteem zou moeten voldoen. Doelstellingen uit het milieubeleidsplan worden uitgewerkt en opgesteld. Uit dit beleidsplan worden concrete taakstellingen uitgewerkt. Het milieuzorgsysteem is opgezet conform de internationale norm ISO-14001. Onze moedermaatschappij, igefa, beschikt over dit certificaat en wij, als partner van igefa, streven hetzelfde na.

VCA*

VCA is een veelzijdig en compleet programma waarmee dienstverlenende bedrijven objectief en structureel kunnen worden getoetst en gecertificeerd op hun VGM-beheersysteem. VGM staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu. Het VCA-label bewijst dat de diensten aan hoge criteria voor veiligheid, gezondheid en milieu voldoen. Niet voor niets voert Hazet het motto hygiëne en veiligheid voor professionals.

Bel ons!

  • Groot aanbod merken
  • Eén overzichtelijke totaalfactuur
  • Eigen wagenpark met vaste chauffeurs
  • Parate kennis over wetgeving in ons vakgebied
  • Digitale oplossingen
Contact