159
Terug naar overzicht

EDI 4: Elektronische ijskrabber van Kärcher

06.11.19
De wintermaanden komen er weer aan en naast het samenzijn, de gezelligheid en natuurlijk de feestdagen, brengt deze periode ook veel ergernissen met zich mee. Eén van de grootste ergernissen onder de autogebruikers zijn bevroren ruiten na een nacht vrieskou. Kärcher heeft hier dé oplossing voor met de EDI 4.

De elektronische ijskrabber EDI 4 maakt een einde aan het inspannende gedeelte van het krabben van uw autoruiten. De roterende schijf met zes stevige plastic bladen zorgt ervoor dat zelfs hardnekkig ijs moeiteloos kan worden verwijderd.

 

Veilig en handig

Wanneer de EDI 4 in de stand-by modus staat, is het apparaat gemakkelijk te activeren door lichte druk op de bovenkant van het apparaat te geven. U zult zien dat het ijs praktisch vanzelf verdwijnt. Als de messen versleten zijn, is de krabschijf in zijn geheel vervangbaar zonder dat er gereedschap vereist is. Het moderne, compacte en veilige design van de EDI 4 zorgt voor gemakkelijk en veilig gebruik van de ijskrabber. Wanneer de accu volledig opgeladen is, is dit voldoende voor een kwartier krabben. Omdat het gemiddeld maar drie minuten per auto in beslag neemt, is dit in theorie voldoende voor een hele werkweek. De ijskrabber is met drie uur volledig opgeladen.

 

Neem voor meer informatie en/of de beschikbaarheid van de EDI 4 contact met ons op, of bezoek onze showroom.

 

Contact:

VerkoopBinnendienst

Hoofdkantoor Zaandam

Pieter Lieftinckweg 30
1505HX Zaandam
Nederland
Tel.: 
075 650 40 30
Mail: 
verkoop@hazet.igefa.nl