Kärcher center Hazet

Kärcher center Hazet

Bij Kärcher Center Hazet Zaandam vindt u niet alleen een breed assortiment aan Kärcher producten en apparatuur, maar ook een uitstekende klantenservice! Ons team van deskundige medewerkers staat altijd klaar om u te adviseren bij het vinden van de juiste apparatuur, die past bij uw specifieke behoeften, of dit nu voor professioneel gebruik of thuisgebruik is.

Verhuur machines

Hazet heeft voor u een compleet verhuurprogramma met daarin diverse reinigingsapparatuur. Bij Hazet huurt u de beste machines van merken als Kärcher, Bluematic en Excentr tegen aantrekkelijke prijzen. Of u nu een dag, een week of voor een langere periode gebruik wil maken van één van de vele machines, wij staan voor u klaar en denken graag met u mee.

Wij verhuren hogedrukreinigers, stofzuigers, stof-/ en waterzuigers, boenmachines (eenschijfs), schrob-/zuigmachines, een tapijtreiniger en een droogijsreiniger. Een uitgebreide selectie aan apparaten voorzien van de nieuwste technologieën voor optimaal resultaat. Er zijn diverse toebehoren bij te bestellen waardoor u goed voorbereid bent voor elke schoonmaakklus, groot of klein!

Daarnaast transporteren wij voor u de gewenste apparatuur binnen heel Nederland en kan er ter plaatse een instructie worden gegeven aan het bedienend personeel.

Technische dienst

Hazet beschikt over een eigen service- en onderhoudsdienst. Daardoor zijn uw defecte schoonmaakmachines en hogedrukreinigers doorgaans al binnen één a twee werkdagen gerepareerd. Bovendien zijn bij ons de gangbaarste reserveonderdelen op voorraad in onze ergonomische werkplaats en direct voorhanden in de servicewagens.

Hazet werkt alleen met erkende, VCA-gecertificeerde monteurs. U bent daardoor verzekerd van installatie, reparatie, onderhoud en (jaarlijkse) keuring van uw materieel conform de relevante NEN-normen, waaronder NEN 3140. Dankzij onze nauwe samenwerking met Kärcher en Nilfisk bieden we u bovendien altijd producten van topkwaliteit. Voor duurzame zekerheid sluiten wij graag een serviceovereenkomst met u af op basis van uw specifieke behoeftes en wensen.

 

Meer informatie? Neem contact met ons op!

  • Groot aanbod A-merken
  • Duurzame aanpak
  • Specialist in reinigingsapparatuur en bedrijfskleding
  • Altijd dichtbij dankzij eigen wagenpark
  • Experts in ons vakgebied
  • Uitgebreide digitale bestelopties
Contact