Kärcher center Hazet

Kärcher center Hazet

Bij Kärcher Center Hazet Zaandam vind je niet alleen een breed assortiment aan Kärcher producten en apparatuur, maar ook een uitstekende klantenservice! Ons team van deskundige medewerkers staat altijd klaar om je te adviseren bij het vinden van de juiste apparatuur, die past bij jouw specifieke behoeften, of dit nu voor professioneel gebruik of thuisgebruik is.

Verhuur machines

Hazet heeft voor jou een compleet verhuurprogramma met daarin diverse reinigingsapparatuur. Bij Hazet huur je de beste machines van merken als Kärcher, Bluematic en Excentr tegen aantrekkelijke prijzen. Of je nu een dag, een week of voor een langere periode gebruik wil maken van één van de vele machines, wij staan voor je klaar en denken graag met je mee.

Wij verhuren hogedrukreinigers, stofzuigers, stof-/ en waterzuigers, boenmachines (eenschijfs), schrob-/zuigmachines, een tapijtreiniger en een droogijsreiniger. Een uitgebreide selectie aan apparaten voorzien van de nieuwste technologieën voor optimaal resultaat. Er zijn diverse toebehoren bij te bestellen waardoor je goed voorbereid bent voor elke schoonmaakklus, groot of klein!

Daarnaast transporteren wij voor jou de gewenste apparatuur binnen heel Nederland en kan er ter plaatse een instructie worden gegeven aan het bedienend personeel.

Technische dienst

Hazet beschikt over een eigen service- en onderhoudsdienst. Daardoor zijn de defecte schoonmaakmachines en hogedrukreinigers doorgaans al binnen één a twee werkdagen gerepareerd. Bovendien zijn bij ons de gangbaarste reserveonderdelen op voorraad in onze ergonomische werkplaats en direct voorhanden in de servicewagens.

Hazet werkt alleen met erkende, VCA-gecertificeerde monteurs. Je bent daardoor verzekerd van installatie, reparatie, onderhoud en (jaarlijkse) keuring van jouw materieel conform de relevante NEN-normen, waaronder NEN 3140. Dankzij onze nauwe samenwerking met Kärcher en Nilfisk bieden we je bovendien altijd producten van topkwaliteit. Voor duurzame zekerheid sluiten wij graag een serviceovereenkomst met je af op basis van specifieke behoeftes en wensen.

 

Meer informatie? Neem contact met ons op!

  • Groot aanbod A-merken
  • Duurzame aanpak
  • Specialist in reinigingsapparatuur en bedrijfskleding
  • Altijd dichtbij dankzij eigen wagenpark
  • Experts in ons vakgebied
  • Uitgebreide digitale bestelopties
Contact