Innovaties

Voor ieder bedrijf is innovatie een continu proces. Bij Hazet staat innoverend ondernemen aan de basis van alles wat we doen. Als servicegericht bedrijf zijn we pas succesvol wanneer ook onze klanten profiteren van de laatste trends. Onze experts informeren u dan ook graag over de nieuwste producten en oplossingen. Productdemonstraties, werkinstructies, veiligheidsvoorschriften en zelfs volledige schoonmaakplannen – voor actuele oplossingen bent u bij Hazet aan het juiste adres. Daarnaast ontzorgen wij u graag met innovaties op het gebied van automatisering. Uiteraard werken wij daarbij samen met de A-merken die al jarenlang partner van Hazet zijn. Zo vormt innovatief facilitair management ook het fundament voor uw succes.
Vileda Professional lanceert een nieuw concept moppen: MicroOne Single Use. Uitstekende reiniging, optimale hygiëne, risicoverlaging van kruisbesmetting en geen waskosten. Dat is mogelijk met het nieuwe MicroOne mop assortiment. Moppen versterkt met microvezel en viscose voor Single Use gebruik.
Workwear om mee voor de dag te komen. Professioneel en doordacht. Uitgevoerd in ijzersterk materiaal en met een extreem goede pasvorm. Kortom: een outfit om keihard in te werken terwijl je representatief blijft. De door outdoor geïnspireerde HaVeP® Image past bij jou.
Met de innovatieve zeer krachtige green-effective mix bieden de SMART producten uitzonderlijke prestaties bij lage dosering. Ontworpen voor aangename schoonmaak, zeer gebruiks- en milieuvriendelijk en tegelijkertijd overtuigend dankzij het eenvoudig, flexibel en veilig systeem. De combinatie van duurzaamheid met de hoogste kwaliteit, bezorgt het SMART gamma Cradle to Cradle Certified GOLD.*