igefa

igefa

Hazet vormt met meer dan zeventig vestigingen in twintig Europese landen de igefa-groep. Met meer dan 56.000 merkartikelen, waarvan 10.000 op voorraad, is igefa Europa’s grootste vakgroothandel op het gebied van schoonmaak- en hygiëneproducten. In de Nederlandse markt zijn wij met trots de exclusieve vertegenwoordiger van deze groep.

igefa groeide van een lokale, Duitse groothandelsgroep voor schoonmaakartikelen uit tot een internationaal toonaangevende dienstverlener op het gebied van reinigings- en verzorgingssystemen. Vandaag de dag is igefa international actief in maar liefst 23 Europese landen. Rondom Duitsland breidt de groep haar verzorgingsgebied continu uit met nieuwe dochters en buitenlandse partners. Net zoals igefa in thuisland Duitsland biedt igefa international integrale oplossingen op het gebied van reiniging en hygiëne. Veiligheid, flexibiliteit, expertise en een individuele klantbenadering staan daarbij voorop.

Als prominent lid van INPACS vormt igefa international een samenwerkingsverband van familiebedrijven, waarvan het management tevens eigenaar is. De groep bundelt daarmee op unieke wijze twee sterke punten. Snelle en flexibele oplossingen worden geleverd door in de regio gewortelde igefa-bedrijven, waarvan het management tevens eigenaar is. Daardoor kan de groep door heel Europa uniforme, hoge servicestandaarden garanderen.

In al deze landen beschikken we over partners die even duurzaam ondernemen als wij. We ondersteunen deze bedrijven bij hun activiteiten vanuit onze vestiging in Dahlewitz, in het zuiden van Berlijn. Zo profiteert heel igefa international van de deskundigheid binnen deze sterke gemeenschap.

Meer weten over igefa international? Kijk op www.igefa.com.