159
159

Bedrijfskleding

Hoe beschermt u hoogwaardig uw medewerkers en klanten? Veilig en comfortabel werken neemt in belang toe. Wij hebben een innovatieve houding en spelen graag in op klantspecifieke wensen. Uitgangspunt is dat uw medewerkers persoonlijke beschermingsmiddelen met plezier dragen. Daarom moet het als gegoten zitten, passen bij de uitstraling van uw organisatie en zijn toegespitst op het werk dat de medewerker uitvoert. Daarnaast drukt of borduurt Hazet uw bedrijfslogo op de kleding. Custom made bedrijfskleding behoort hier ook bij, zoals logo's, labels, knoopjes en extra details voor representatieve dames- en herenkostuums.

Wij zijn dealer van diverse A-merkfabrikanten zoals Havep, Fristads, Craft at work en Bata. In onze showroom kunt u de kleding passen. U krijgt advies van onze specialistische verkoopadviseur in de showroom. Hazet kan zelfs de kleding van uw bedrijf op voorraad houden.

In samenwerking met Bata kunnen wij u het unieke concept Bata-adapt aanbieden, waarbij uw voeten worden opgemeten in een speciale pasbus. Naast het opmeten van uw schoenmaat kunnen er desgewenst ook orthopedische schoenaanpassingen worden verricht.

Om uw medewerkers optimaal te laten functioneren leveren wij een breed assortiment aan veiligheidsartikelen (PBM – Persoonlijke Beschermings Middelen). Denk hierbij aan hoofd, oor- gelaat- adem, hand maar ook verbandartikelen. Daarnaast leveren wij ook otoplastiken, veiligheidsbrillen en meer dan 100 verschillende soorten handschoenen. 

Om het in z'n geheel compleet te maken leveren wij ook disposables, zoals wegwerpartikelen, haarnetten, handschoenen en bezoekersjassen, etc.

Vanuit onze vestiging in Zaandam opereren wij landelijk. Onze specialistische accountmanagers informeren u graag over de diverse mogelijkheden.

 

Meer weten over bedrijfskleding? Neem contact met ons op.

Contact:

VerkoopBinnendienst

Hoofdkantoor Zaandam

Pieter Lieftinckweg 30
1505HX Zaandam
Nederland
Tel.: 
075 650 40 30
Mail: 
verkoop@hazet.igefa.nl