159
Terug naar overzicht

Maak de veilige keuze en stap over naar papieren handdoekjes van Tork

21.07.20
Goede handdroging is een belangrijk onderdeel om de verspreiding van infecties te voorkomen. Tegenwoordig wenst 75% van respondenten dat meer locaties papieren handdoekjes aanbieden als alternatief voor heteluchtdrogers*. Zorg dat u voldoet aan de verwachtingen van uw klanten en stap over op papieren handdoekjes van Tork.

Wees voorbereid op een nieuwe hygiënestandaard met Tork

Op dit moment zijn de vereisten voor veilige, hygiënische oplossingen in openbare ruimten hoger dan ooit. 80% van de eindgebruikers verwacht meer van openbare sanitaire ruimten op het gebied van het bieden van een veilige omgeving. De meerderheid gaat zelfs zover dat ze vinden dat faciliteiten met een onhygiënische sanitaire ruimte hen een onveilig gevoel geeft. Tork heeft, dankzij meer dan 50 jaar ervaring in professionele handhygiëne, de kennis en producten die u kunnen helpen bij zakendoen volgens de nieuwe hygiënestandaard ofwel het nieuwe normaal.

Overstappen op papieren handdoeken was nog nooit zo eenvoudig

Voorzie sanitaire ruimten met verschillende bezoekersstromen, indelingen en afmetingen van dezelfde vulling. Het aanbieden van dezelfde hygiënische systemen zorgt ervoor dat de handdoeken worden beschermd, dat er 1 handdoek per keer wordt afgegeven en dat er altijd handdoeken beschikbaar zijn.
 

Verzeker dat uw bezoekers zich veilig voelen

COVID-19 heeft eindgebruikers bewuster gemaakt van de gezondheidsrisico’s van slechte hygiëne. Hierdoor komt meer druk te liggen op openbare sanitaire ruimten om aan de eisen van bezoekers te blijven voldoen. In vergelijking met papieren handdoeken verspreiden heteluchtdrogers tot 10x meer baceteriën in de lucht*, wat het risico op verspreiding aanzienlijk vergroot. Daarnaast heeft 43% van de respondenten een onveilig gevoel bij het betreden van een sanitaire ruimte met heteluchtdrogers*.  
 

Meer voordelen

Door wrijving van het papieren handdoekje worden de overgebleven bacteriën verwijderd. Daarom wordt deze vorm van drogen aanbevolen in hygiënekritische omgevingen. Maar het biedt ook andere voordelen:

  1. Snellere handdroging (64% van de eindgebruikers zegt te stoppen met het drogen van hun handen voordat ze volledig droog zijn, omdat luchtdrogers er te lang over doen om hun handen te drogen.)
  2. Multifunctioneel en comfortabel (72% van de eindgebruikers zegt dat ze papieren handdoeken gebruiken om te voorkomen dat ze verschillende oppervlakken in openbare sanitaire ruimten aanraken.)
  3. Veel toepassingen (het snuiten van de neus, het afvegen van de mond, het bijwerken van cosmetica, medische behoeften, het verschonen van luiers, het helpen voorkomen van vuile deurklinken.)

 

*Onderzoek uitgevoerd door United Minds in samenwerking met CINT 8-13 april 2020. De enquête is uitgevoerd in vier landen: Duitsland, Frankrijk, Spanje en Zweden. In totaal hebben 4035 mensen de enquête beantwoord.

 

Overstappen op papieren handdoekjes? Neem contact op met één van onze accountmanagers!

 

> Bekijk ook dit artikel: Richard Bieshaar over handdroging: ''Papieren handdoekje meest hygiënische oplossing''

Contact:

VerkoopBinnendienst

Hoofdkantoor Zaandam

Pieter Lieftinckweg 30
1505HX Zaandam
Nederland
Tel.: 
075 650 40 30
Mail: 
verkoop@hazet.igefa.nl