Terug naar overzicht

MTS Euro Products breidt QuartzLine uit met vijf nieuwe dispensers!

02.09.19
In 2018 kwam MTS Euro Products met een compleet nieuwe dispenserlijn genaamd QuartzLine. Vanaf heden zijn er vijf nieuwe soorten dispensers aan deze lijn toegevoegd en is de QuartzLine zo goed als compleet. De QuartzLine wordt nu uitgebreid met een duo toiletrolhouder compact/traditioneel, duo toiletrolhouder coreless, bulkpack, poetsroldispenser midi en een bag-in-box zeepdispenser.

QuartzLine representeert kwaliteit en elegantie in elke sanitaire ruimte. Alle dispensers zijn beschikbaar in drie verschillende kleuren: smetteloos wit, robuust zwart en stijlvol zwart met roestvrijstalen-look. Met QuartzLine heeft u een functioneel en gebruiksvriendelijk product in handen, geschikt voor zowel elke sanitaire ruimte als werkruimtes.

Duo Toiletrolhouder - Compact Rol Traditioneel

Geschikt voor twee rollen toiletpapier met koker maar ook geschikt voor traditionele toiletrollen. Ook kan je een reserverol kwijt. Beschikt over een grote capaciteit en non-stop systeem, waardoor er altijd voorraad aanwezig is.

    

Duo Toiletrolhouder - Coreless

Geschikt voor twee rollen toiletpapier coreless. Beschikt over een reserverol en over een grote capaciteit. Dankzij de huls geen afval. Dankzij het non-stop systeem is er altijd voorraad.

Toiletpapierhouder - Bulkpack

Een compacte dispenser die vel voor vel afgeeft. Is makkelijk en tussentijds bij te vullen. Van de losse kokers komt geen afval. Beschikt over het meest hygiënische toiletpapier. Dankzij het non-stop systeem is er altijd voorraad aanwezig.

 

Handdoekpapierdispenser - Midi

Universeel voor alle midi centerfeed rollen. Is eenvoudig en snel te doseren en te wisselen. Daarnaast ook hygiënisch in gebruik.

 

Zeepdispenser - Bag-In-Box

Iedere navulling is inclusief doseersysteem. Ook is het een eenvoudig te bedienen product. Hygiënisch in gebruik.

Neem voor meer informatie contact met ons op!

Contact:

VerkoopBinnendienst

Hoofdkantoor Zaandam

Pieter Lieftinckweg 30
1505HX Zaandam
Nederland
Tel.: 
075 650 40 30
Mail: 
verkoop@hazet.igefa.nl