159

Werken bij Hazet

Werken bij een familiebedrijf betekent een bijdrage leveren aan het succes in de onderneming. Ontdek wie wij zijn, wat we doen en hoe we denken.
Gun uzelf een kijkje te nemen in onze keuken, zodat u een indruk krijgt van onze groeiende en dynamische organisatie

 

Wellicht hebben wij de functie die u zoekt of waar u altijd van heeft gedroomd!
 

Grijp deze kans! Wij zijn benieuwd naar u.
 

Verhalen van collega’s
Lees hieronder meer over de ervaringen van onze medewerkers, die de uitdaging om bij ons te werken aangingen. Overtuigd? Solliciteer dan online via vacatures.
Mieke Vroegop
HR

Vele mogelijkheden

"Ik ben Mieke Vroegop en ik ben sinds augustus 2008 werkzaam bij Hazet in de functie van Directiesecretaresse. Mijn werkzaamheden? Die zijn heel divers en breed: ik ondersteun onze directie, verkoopleiding, Key Account Managers bij de dagelijkse werkzaamheden, ben ook veel cijfermatig bezig, beheer diverse agenda’s, maak de opzet voor verschillende samenwerkingsovereenkomsten, ondersteun bij het wagenparkbeheer. Ik werk nog altijd met heel veel plezier bij deze mooie organisatie. Bij Hazet wordt eigen inbreng gewaardeerd, ontwikkeling en doorstroom gepromoot. Dit blijkt uit het feit dat ik sinds januari 2012 de P&O werkzaamheden erbij heb gekregen. Ik wilde me in dit vakgebied meer gaan verdiepen en heb dan ook de geweldige kans gekregen me verder hierin te ontwikkelen: sinds februari 2014 ben ik bezig met de opleiding HBO Bachelor HRM. Ook heb ik vanuit mijn functie als Directiesecretaresse veel contact met onze Duitse collega’s van Igefa en Inpacs en vanuit dat netwerk heb ik voor mijn 18-jarige dochter voor haar studie een stage plek kunnen regelen bij één van de leden van de Inpacs: Nationwide in Chesterfield. Dit voelt voor mij alsof ze bij een familielid werkzaam is, zo “ver” weg maar toch dichtbij. Enkele steekwoorden die bij mij opkomen als medewerker van Hazet zijn: betrokkenheid, collegialiteit, hardwerkend en familiegevoel."

 

Jessica Bezuijen
Marketing & Communicatie Stagiaire

Vele mogelijkheden

" Ik heb 5 maanden stage gelopen bij Hazet op de marketingafdeling. Hier werd ik begeleid door Daminca Read-Comvalius die verantwoordelijk is voor deze afdeling. Tijdens mijn stage periode heb ik veel geleerd op het gebied van online marketing, Social media, het creëren van brochures en het schrijven van productteksten. Naast deze werkzaamheden heb ik ook een week gewerkt op de beurs de ISSA INTERCLEAN, een internationale schoonmaakbeurs,  waar Hazet om de 2 jaar samen met haar moederbedrijf Inpacs aanwezig is. Dit was een leuke ervaring. Mijn stage was niet alleen een leuke maar ook erg leerzame periode. Een echte aanrader voor MBO/HBO leerlingen die veel willen leren op het gebied van Marketing."

Solliciteren

Op zoek naar een uitdagende functie? Bekijk hier onze vacatures voor een vaste functie of voor een stageplaats.