Terug naar overzicht

Een romantisch Valentijnsdiner met Duni

12.02.20
Vier Valentijnsdag samen met uw gasten! Hazet heeft alles in huis om uw restaurant om te toveren tot een romantische belevenis.

Vrijdag 14 februari is het de dag van de liefde: Valentijnsdag. U kunt het restaurant omtoveren tot een plek waar gasten intiem met elkaar kunnen dineren of u houdt het casual en verandert enkel de print op uw servetten. Het maakt niet uit waar u voor kiest: het assortiment tafelaankleding en accessoires van Duni speelt in op al uw wensen.

  • Tafelaankleding zorgt voor een juiste uitstraling van uw boodschap of evenement.
  • De kleur van de led lichtjes kunnen verwisselen van kleur en zorgen voor een perfecte sfeer. Zowel geschikt voor binnen als buiten.
  • Bij een tafelloper horen passende servetten en bestekhouders. Onze accountmanagers kunnen u hierbij ondersteunen. De servetten zijn ideaal om te vouwen in diverse figuren en zijn verkrijgbaar in diverse kwaliteiten en formaten.
  • De gouden kandelaars accentueren de gloed van het licht en zijn bestand tegen een stootje.
  • Dankzij de stevige champagne glazen hoeft u niet bang te zijn dat de glazen breken en zorgen voor een feestelijke avond voor uw gasten.

De Duni collectie kunt u voor elke gelegenheid gebruiken (OP=OP). Neem contact op met een van onze accountmanagers voor meer informatie.

 

Contact:

VerkoopBinnendienst

Hoofdkantoor Zaandam

Pieter Lieftinckweg 30
1505HX Zaandam
Nederland
Tel.: 
075 650 40 30
Mail: 
verkoop@hazet.igefa.nl