159
Terug naar overzicht

Bericht van onze directie over COVID-19

16.03.20
COVID-19 (Coronavirus) houdt de wereld in haar greep. Ook in Nederland heeft onze regering inmiddels een aantal maatregelen genomen om verdere verspreiding van dit virus tot een minimum te beperken. Goede hygiëne is daarbij een absolute voorwaarde. Via velen van u vernemen wij hoe u daar in uw bedrijf of instelling op dit moment ook zelf mee om gaat.

Ook bij Hazet kent de gezondheid van onze medewerkers en u als relatie onze hoogste prioriteit. Naast het waarborgen van de continuïteit van ons bedrijf, hebben we ook een maatschappelijke rol te vervullen. Wij beleveren immers diverse zorginstellingen, schoonmaakbedrijven en klanten in de (food)industrie, waar de continuïteit van de bedrijfsvoering momenteel van levensbelang is.

Voor ons eigen personeel, volgen wij de richtlijnen van het RIVM. Dit betekent nu dat wij onze medewerkers zoveel mogelijk vanuit huis laten werken.Uiteraard zijn zij goed telefonisch bereikbaar.

Onze medewerkers van het logistiek centrum, een vitale functie van ons bedrijf, werken inmiddels in een ochtend- en middag/avond ploeg, waardoor de teams geen onderling contact hebben. Dit geldt ook voor onze afdeling planning/transport en onze chauffeurs laden/lossen.
Om mogelijke besmetting te minimaliseren, zodat wij onze leveringen, voor zover wij het op voorraad hebben, kunnen blijven garanderen. 

Bezoekers die onze vestigingen in Zaandam en/of Purmerend bezoeken voor het afhalen van goederen, zijn van harte welkom. Op de locaties gelden aangepaste maatregelen.

Vergaderingen met fysieke aanwezigheid worden uitgesteld, sowieso tot en met 6 april a.s., tenzij deze voor de operationele bedrijfsvoering strikt noodzakelijk zijn. Zoveel als mogelijk wordt er via telefoon of videoconference vergaderd.

De vraag naar hygiëne-middelen en materialen zoals zeep, desinfectie, mondmaskers, veiligheidsbrillen en (disposable) handschoenen is de laatste weken explosief gestegen. Naast dat leveranciers door deze stijgende vraag in een aantal gevallen hun prijzen van grondstoffen zien stijgen, ligt de import vanuit met name China naar Nederland zo goed als stil. Ook binnen Europa hebben vele landen inmiddels een exportverbod naar andere Europese landen op de eerdergenoemde productgroepen.

Wij doen er alles aan om aan uw vraag tot levering te kunnen blijven voldoen. Speciale teams zijn bij Hazet ingesteld om via meerdere kanalen aan voorraden te komen. De huidige situatie in ogenschouw nemend, ligt het in de lijn der verwachting dat ook op andere producten, tekorten gaan ontstaan. Denk hierbij aan toiletpapier, papieren handdoekjes, maar ook producten met extreme leveringsvertraging uit het buitenland, zoals onderdelen, hardware, afvalzakken, cateringdisposables e.d. Op deze productgroepen hebben wij extra voorraden ingekocht. Andere hardlopende productgroepen beoordelen wij en kopen wij daar waar nodig, extra in.

In haar reeds lange bestaan van inmiddels 89 jaar, kende Hazet meerdere uitdagingen. Daarbij is zij er altijd sterk uit gekomen. Dat is gelukt omdat we u, onze relatie, in het hart van onze operatie hebben geplaatst. Wij hebben er alle vertrouwen in dat we ook deze tijd, samen met u, zullen doorstaan.
U kunt ervan op aan dat onze medewerkers zich blijvend inspannen om u daarbij maximaal van dienst te zijn.

Met dank voor het in ons genoten vertrouwen, wensen wij u en uw dierbaren de komende tijd sterkte en bovenal een gezonde toekomst toe.

Met vriendelijke groet,

Marc & Wanda van ‘t Veer
 

PS: Elk relevant nieuws zullen wij delen via onze website www.hazet.igefa.nl

 

Contact:

VerkoopBinnendienst

Hoofdkantoor Zaandam

Pieter Lieftinckweg 30
1505HX Zaandam
Nederland
Tel.: 
075 650 40 30
Mail: 
verkoop@hazet.igefa.nl