159
Terug naar overzicht

Kärcher B 60 tijdelijk in prijs verlaagd!

24.09.20

Zolang de voorraad strekt profiteert u van onze tijdelijke actie op de Kärcher B 60 W Bp met discborstels (van €10.735,-, voor €7.850,- netto excl. BTW).

Kenmerken en voordelen

De B 60 W Bp walk-behind schrob-/zuigmachine is uitgerust met een borstelkop (D55) en rode discborstels, instelbare borsteldruk, een werkbreedte van 55cm, tractie en het KIK-systeem ter bescherming tegen oneigenlijk gebruik. De extra eco!efficiency-modus zorgt voor een langere levensduur van de batterij. Daarnaast is het deksel op de vuilwatertank uit te rusten met een automatisch spoelsysteem, en de schoonwatertank uit te rusten met een auto-fillfunctie om het toestel eenvoudig en snel te vullen met schoon water. Verder is deze machine voorzien van een V-zuigbalk (900mm), een accupakket (6V-200Ah/20h-180Ah/5h) en een tank cleaning systeem.

 

Geen overlopen

Soorten batterijen: onderhoudsvrij 105 Ah, onderhoudsvrij 170 Ah met vliestechnologie, onderhoudsvrij of onderhoudsarm 180 Ah. Ook beschikbaar op netstroom. De laadcurve van de ingebouwde lader is perfect aangepast aan de verschillende types batterijen. Voor lange levensduur van accu.

 

Auto-Fill-functie

Tijdsbesparende vulling schoonwatertank. Het vullen van de schoonwatertank stopt automatisch wanneer de tank vol is.

 

 

 

Borstelkop met disctechniek

Werkbreedtes van 55cm. Eenvoudige vervanging borstels in enkele seconden: borstel loskoppelen met voetpedaal, vastklikken manueel of door machine op borstel te laten zakken.

Contact:

Kärcher CenterHazet

Kärcher Center Hazet

Pieter Lieftinckweg 32
1505HX Zaandam
Nederland
Tel.: 
075 205 00 20
Mail: 
info@karcher-center-hazet.nl