159
159

INPACS

In februari 2004 richtte de igefa groep, samen met andere Europese familiegroothandelsbedrijven INPACS op. INPACS staat voor International Partner for Cleaning and Hygiene Supplies, oftewel internationaal partner voor schoonmaak- en hygiënebenodigdheden. Dit netwerk is een “one-stop-shop solution provider” op het gebied van reiniging en hygiëne.

INPACS is in meer dan 35 landen met in totaal zo’n 300 vestigingen vertegenwoordigd. Op basis van de gedachte “Think Global, Act Local” combineert dit netwerk de levering van producten en diensten van internationale kwaliteit met de klantbetrokkenheid van een familiebedrijf. Daarmee is INPACS in staat door heel Europa flexibel aan iedere klantwens tegemoet te komen. Naast een volledig assortiment biedt deze specialist een uitstekende service gericht op kostenbesparing en procesoptimalisatie. INPACS-klanten profiteren dagelijks van onder meer het eigen logistiek centrum, efficiënte e-business oplossingen, trainingen, seminars en consultancydiensten.

De aanwezigheid dicht bij de klant en oog voor detail kenmerkt INPACS-leden door heel Europa. Deze pluspunten maken INPACS als dienstverlenende groothandelsgroep uniek.

Dankzij de Europese samenwerking met strategisch waardevolle leveranciers kan INPACS bovendien binnen het hele verzorgingsgebied een uniform assortiment tegen dezelfde prijzen aanbieden. En doordat iedere bedrijvengroep daarnaast nog steeds als zelfstandige onderneming opereert, zijn flexibele structuren en persoonlijk klantcontact gewaarborgd.

Ook Hazet maakt deel uit van INPACS. Daardoor kunt u via uw betrouwbare, vaste leverancier Europese contracten afsluiten bij meer dan 180 vestigingen in meer dan twintig landen.


 

Meer weten over INPACS? Kijk op www.inpacs.com

 

Contact:

VerkoopBinnendienst

Hoofdkantoor Zaandam

Pieter Lieftinckweg 30
1505HX Zaandam
Nederland
Tel.: 
075 650 40 30
Mail: 
verkoop@hazet.igefa.nl